Електрохромно фасадно стъкло Halio

halio

Преди две години белгийската компания Halio International S.A. представи електрохромното фасадно стъкло Halio на водещия световен панаир за архитектура, материали и системи BAU. Тази година продуктовото портфолио на компанията се разширява и включва интелигентни модули за автоматизация на системите.

Интелигентно изградените сгради правят живота и работата в тях по-удобни, по-енергийно ефективни и по-гъвкави от всякога. Ето защо модерното управление на дневната светлина управлява балансиращото действие между различните изисквания. Системата осигурява повече естествена дневна светлина, без дразнещи отблясъци, приятни температури в помещенията и максимална енергийна ефективност.

halio

Интелигентната система Halio Cloud следи и записва предпочитанията на потребителя за затъмняване на прозореца по време и ниво на прозрачност, като се съобразява с външните фактори като времето, така че винаги да се доставят точните, според персоналните нужди, резултати. Halio Cloud общува динамично със системата за управление на сградата и следи състоянието на фасадата в реално време, като по този начин осигуряват дистанционна поддръжка или поддръжка на място, когато това е необходимо. Разбира се, напълно в крак с модерните тенденции, системата може да бъде управлявана удобно и чрез смартфон.

halio

Според фирмата, техният водещ продукт е най-бързото и интелигентно затъмняващо се стъкло на пазара, тъй като системата Halio се нуждае от по-малко от три минути, за да постигне най-интензивното си затъмняване.

За повече информация: Halio International S.A.

.

Вижте също...