Eлектромагнитно задвижване за плъзгащи се врати

OPK Europe

OPK Europe, специалист в областта на решенията за плъзгащи се врати в сегмента на строителството и обзавеждането, вече предлага своето електромагнитно задвижване за плъзгащи се врати Opk E-Space в комбинация с редица нови иновативни функции.

Според производителя е обърнато голямо внимание на удобството при работа. Винаги е било възможно задвижването да се управлява не само с бутонен превключвател, но и с дистанционно управление, чрез приложение или безконтактно – с CleanSwitch или радарен сензор. Приложението също така позволява управлението на вратата да се адаптира към индивидуалните нужди на потребителя.

OPK Europe

Opk E-Space Lock е нова електромагнитна брава, която може да се деактивира с бутон или APP. Нов е и мини радарният сензор Opk E-Space. Той допълва съществуващия детектор за движение и е собствена разработка на компанията. Друга нова функция е, че зарядната станция на дистанционното управление Opk E-Space, което – подобно на приложението – предлага широк набор от възможности за настройка на системата, вече може да се интегрира в крилото на вратата или в стената. Така се осигурява безпрепятствен достъп и голямо удобство.

Снимки: OPK Europe

Може да харесате още...