Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView

Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView

Вратите AlumaView на компанията Raynor са надеждни, атрактивни и предлагат максимална видимост. Екструдираната алуминиева рамка може да бъде завършена по избор с анодиране или прахово боядисване ArmorBrite™. Секциите на вратите AlumaView са с дебелина 4,4см, 5 см или 7,6 см и се предлагат в три различни диапазона:

AlumaView AV300 с дебелина 7,6 см е най-здравата врата в семейството AlumaView. AV300 е с повишена здравина и издръжливост, както и с несравнима естетика, с вградена U-образна подпора в релсите, за да се осигури максимална видимост без никакви препятствия.

AlumaView AV200 – Проектирана за максимална ефективност и здравина, тази врата с дебелина 5 см се предлага в по-големи размери и разполага с релсова конструкция за постигане на оптимална издръжливост, надеждност и красота.

AlumaView AV175 – Този продукт осигурява надеждност и издръжливост, за да отговори или надхвърли изискванията за ежедневна употреба. Със секции на вратата с дебелина 4,4 см и опростена релсова конструкция, тази врата е проектирана за устойчива красота и издръжливост.

Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView Естетични и издръжливи гаражни врати AlumaView

Снимки: AlumaView

Може да харесате още...