Естетика и дълъг експлоатационен живот с профилите Alu axxent Plus

Siegenia

С усъвършенстването на Alu axxent Plus, която със скрития си вид подкрепя изчистените линии на съвременната архитектура с тесни профили, Siegenia разширява свободата на проектиране за архитекти, проектанти и производители: страната на пантата с елегантния си дизайн вече може да понесе тегло на крилото от 170 кг.

Това позволява постигането на големи остъклени площи с висока степен на осветеност – също и в комбинация с енергийно ефективен троен стъклопакет и допълнителни тежки, специални опции за остъкляване. Използването на допълнителни ограничители на наклона на опорите води до увеличаване на товароносимостта на пантите с 20 кг. Те намаляват ширината на отваряне при накланяне и гарантират, че дори тежките крила могат да се управляват лесно и удобно. Допълнителните експлоатационни характеристики на пантите също са убедителни. Например, използването на некорозивни материали гарантира, че повърхността е защитена дългосрочно и осигурява максимална издръжливост. Това прави Alu axxent Plus идеално решение за търговски проекти от висок клас, което може да бъде допълнително подобрено чрез комбинация с дизайнерската дръжка Alu Globe RR с нейната ненатрапчива пръстеновидна розетка. Възможността за устойчивост на взлом до RC3 отговаря дори на най-високите стандарти.

От обков за прозорци и плъзгащи се врати до системи за затваряне и заключване на входни врати, пълната гама Alu от Siegenia покрива целия спектър от възможни приложения.

Технологията на обкова и пантите се допълва от интелигентни системи за задвижване и контрол на достъпа с широк набор от допълнителни функции, които могат да се управляват и наблюдават удобно и интуитивно чрез приложението Siegenia Comfort.

Компанията е представена на българския пазар от Булко.

Снимка: Siegenia

Може да харесате още...