Eтем подкрепи три архитектурни събития през октомври

EtemВъпреки сложната ситуация, архитектурната общност в България е активна и показва проекти на световно ниво.

През месец октомври Етем БГ подкрепи и стана част от три професионални инициативи – Архитектурният годишен конкурс Archinova 2021, Building Innovation Forum 2021 (BIF2021) на Градът Медиа Груп и фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив.

Etem

За Етем събия като Building Innovation Forum са изключително важни за споделяне на качествените проекти и най-новите тенденции при проектирането за осигуряване на максимална ефективност на сградата. Напредъкът в проектирането върви ръка за ръка с иновативните решения за сградни обвивки и системи, които да генерират устойчиво  въздействие върху живота на хората и заобикалящата ни среда.

Etem

Именно най-качествената архитектура поощрява конкурсът на Archinova, като отличава значими и напредничави проекти на млади или доказали се архитекти. Същевременно инициативата дава гласност и на концепции, както и на студентски проекти, което я прави изключително ценна на младите поколения специалисти.

В България архитектурата е качествена и иновативна, затова трябва да има повече събития и инициативи, които да популяризират работата на професионалистите, сподели Анастасиос Бульонис, изпълнителен директор на Етем България. Етем ще продължи да подкрепя качествените дискусии и обмяна на ценен опит за създаване на качествено обитание и устойчива заобикаля среда.

Etem

Прекрасна симбиоза между емблематични проекти от миналото и модерни архитектурни изпълнения от бъдещето, вписали се идеално в градската среда, може да видите във фотоизложбата „Архитектурата на модерния град“ в град Пловдив. Тя ще очаква своите посетители до 22-ри ноември на площада до Римския стадион.

Може да харесате още...