Етем представи шест нови системи, сред които и изключително функционалната EF50

etem

Компанията запозна бранша със стратегията и визията си за пазарно развитие.

На специално събитие Етем направи равносметка на своите 50 години пазарна история и представи плановете си за българския пазар. Компанията е изцяло трансформирана, с нова визия към продуктите и към търговското си присъствие, с нов подход на работата във всичките си дейности. Част от стратегията на Етем за пазарно позициониране е  разработването на иновативни и функционални продукти, които да допълнят съществуващите решения на компанията и заедно да отговорят на най-високите изисквания при проектирането на модерна архитектура.

etem

“За нас, като компания, която е един от лидерите в сектора на проектиране на алуминиеви архитектурни системи и профили, е важно не самото количество, а качеството на продуктите. Затова усилено работим не само по нови решения, но и за подобряване на параметрите на съществуващите ни системи“, заяви Анастасиос Бульонис, изпълнителен директор на Етем БГ.

Екипът на Етем представи цели шест нови системи – фасадна система EF50, система за плъзгане и повдигане ES70, прозоречно решение EW70, система за преградни стени EP30, решение за парапети ЕB48 и вариациите на балюстрадни системи EB49, EB50 и EB62.

etem

Новата фасадна система EF50 на Етем е напълно готова за всякакви архитектурни предизвикателства, като може да предаде на сградната обвивка едновременно гъвкавост, здравина и устойчивост. Голямото предимство на системата е възможността да бъде избрана оптималната комбинация от профили за всеки проект. EF50 има широк избор от вертикали и хоризонтали, които изцяло покриват всички изисквания за инерционни моменти. Фасадата може да се изпълни както с остъкляване, така и с капачки.

Прозоречната система EW70 e специално разработена от екипа на Етем, за да отговори на нуждите на жилищното строителство. Алуминиевите системи дълго време оставаха на заден план при изпълнение на жилищни проекти заради по-високата цена на профилите, независимо от многото предимства и високото качеството на алуминиевите врати и прозорци. Сега EW70 e практична система от ново поколение, която комбинира висока функционалност,  модерна визия и атрактивна за своя клас цена.

Дизайнът на EW70 е съобразен с последните актуални тенденции на изчистени профили без излишни допълнителни детайли. Същевременно модерните прави линии придават еднаква визия дори и при съчетаването на EW70 с други от системите на Етем за врати или плъзгане и повдигане.

etem

Новата система за плъзгане ES70 е проектирана за троен стъклопакет. Решението позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране. Профилите на ES70 са проектирани така, че да могат да осигурят качествена работа на системите от една страна, а от друга – да бъдат елегантни и  с по-малки видими размери. Системата е подходяща за средни и големи отвори, като характеристиките ѝ отговарят на последните архитектурни тенденции и строгите енергоспестяващи стандарти.

etem

Всички видове системи на Етем са насочени към осигуряването на повече светлина в пространството на сградата, същевременно отваряемите позиции вътре са с все по-големи размери, осигурявайки едновременно функционалност и по-добра топлоизолация. В модерните проекти площта за остъкляване става все по-голяма, което от своя страна трябва да бъде изпълнено с елегантни конструкции и минимално видими профили. Именно тези тенденции предизвикаха екипа на Етем да разработи и предложи нови системни решения, които да отговорят на очакванията и на най-смелите проекти.

Може да харесате още...