Етем представя новата плъзгаща система E32

Новата плъзгаща система система Е32 с прекъснат термичен мост е идеално решение за реновация на сгради.

С елегантен дизайн, изчистени компоненти и много лека алуминиева конструкция, системата Е32 позволява лесно и бързо производство и монтаж в сравнение с други подобни продукти. Това означава по-малко време за инсталиране и безпроблемен работен процес по реновация на сградите.

Системата е с профили с 32 мм широчина и полиамиди от 16 мм до 28 мм, които са идеални за средни отвори. Иновативният дизайн на системата с тесни водачи, широки от 76 мм до 107 мм и с височина от 31 мм, го прави идеален за подмяна на стари плъзгащи системи. Долният иноксов водач гарантира лесна, гладка и безпроблемна експлоатация.

Новата плъзгаща система E32 има най-тесния водач на пазара, като по този начин може лесно да се инсталира дори и в най-тесните отвори, без прекомерна намеса по преправяне на стени.

Системата е достъпна с персонализирани профили за стандартно или Inline заключване, които осигуряват по-лесна работа и оптимизиранo време за монтаж.

Големият брой конфигурации на Е32 позволява широк диапазон от приложения по реновация на сгради, като осигурява напълно еднаква и стантартизирана визия за крайния потребител и улеснена работа на инсталатора.

Технически характеристики:
Ширина (минимална дълбочина): 32 мм
– Мин. височина на профила: 82 мм
– Мин. височина на водача: 31 мм
– Дебелина на стъклото: 22 – 24 мм

Ограничения:
Макс. височина на позиция: 2300 мм
– Макс. широчина на позиция: 1600 мм

Максимални комбинирани размери:
За височина на позицията 2300 мм, широчината е до 1300 мм
– За широчина на позицията 1600 мм, височината е до 1500 мм

За контакти и повече информация – www.etem.bg

Може да харесате още...