Etem Roadshow 2012 за поредна година посети най-големите градове в страната

За поредна година от 5 да 26 юни ежегодното традиционно Roadshow на Етем премина през най-големите български градове – Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Русе, Варна, Бургас и Плевен. За първи път фирмата не пропусна и София, като организира коктейл-презентация за на 150 свои партньори и клиенти.

След приветстващите думи на новия търговски директор на Етем България, Анастасиос Булионис, пред широката аудитория във всеки един град продуктовите мениджъри на Етем представиха новостите при архитектурните, PVC и вентилируемите системи, както и новите продукти от портфолиото на компанията – парапети, врати, панели и други. Анонсирано бе и стратегическото партньорство, което Етем стартира с немския производител на обков за врати и прозорци G-U.

Петко Пачев, Главен продуктов мениджър „Архитектурни системи” на Етем презентира също така и едни от най-мащабните проекти на компанията, като първия небостъргач в България, който в момента се намира на етап строеж. Встрани от архитектурните системи г-н Пачев не пропусна да сподели и за  съвместната работа на Етем с компании като Ауди, Мазерати, Смарт, BMW и др. От дълги години Етем произвежда алуминиеви части за автомобилната индустрия в завода си в Гърция, а от началото на 2012 част от това производство е изнесено и в България.

Връщайки се отново към темата за архитектурните решения главният продуктов мениджър на Етем коментира, че съвременната сграда е съвкупност от различни системи, за които  са важни не само отделните елементи, но и дребните детайли, надеждността на системата, както и наличието на добър консултант, който да следи реализациата на проекта. Това комплексно решение предлага Етем.

Етем е основана през 1971 г. и е част от най-големия металообработващ холдинг на Балканите- Viohalco.

Компанията проектира и произвежда архитектурни системи и продукти в сектор алуминий, чрез социално отговорни и устойчиви инженерингови практики. Основната част от портфолиото на компанията са архитектурни системи Етем, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q 72 и Q60, изделия от мед и месинг, проводници, парапети, врати, панели и др.

Продуктите на Етем се произвеждат в завода за производство на алуминиеви профили Етем и завода за производство на PVC профили – Quantum.

Офиси на компанията се намират в Гърция, Румъния, Сърбия, Украйна, Албания и Кипър, а в България Етем разполага с 14 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове.

Продукцията на фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейския пазар.

Може да харесате още...