Etem Roadshow 2012

От 5 до 26 юни Етем ще проведе ежегодното си Roadshow. По традиция, събитието се организира всяка година в най-големите градове на страната, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Русе, Варна, Бургас и Плевен като за първа година то няма да подмине и София, презентацията в столицата е планирана за 20 юни.

Целта на компанията е да бъде по-близо до партньорите си, като ще им представи най-новите си разработки в областта на архитектурните, PVC и вентилируеми системи, както и новите продукти от портфолиото си- парапети, врати, панели и др.

Roadshow по градове:
05.06 – Стара Загора
06.06 – Пловдив
07.06 – Благоевград
11.06 – Русе
12.06 – Плевен
20.06 – София
25.06 – Бургас
26.06 – Варна

Етем е основана през 1971 г. и е част от най-големия металообработващ холдинг на Балканите- Viohalco.

Компанията проектира и произвежда архитектурни системи и продукти в сектор алуминий, чрез социално отговорни и устойчиви инженерингови практики. Основната част от портфолиото на компанията са архитектурни системи Етем, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи, изделия от мед и месинг, кабели,  проводници и др.

Продуктите на Етем се произвеждат в завода за производство на алуминиеви профили Етем и завода за производство на PVC профили – Quantum.

Офиси на компанията се намират в Гърция, Румъния, Сърбия, Украйна, Албания и Кипър, а в България Етем разполага с 14 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове.

Продукцията на фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейския пазар.

 

Може да харесате още...