Етем с участие на Automotive Forum & EXPO 2018 София


Етем ще представи своите продукти на AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018 – форум и изложение, специално посветени на автомобилното производството и пазара на автомобилни части и компоненти.

Събитието ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център, София и има за цел да обхване всички видове нови технологии, електромобили, авточасти и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили

Етем ще присъства на изложението със собствен щанд, разположен в зала 2 под номер B10. Акцент в представянето на компанията ще бъдe широката гама от алуминиеви полуготови и готови профили, предназначени за автомобилна индустрия, ще бъде изложен и автомобил BMW530е, в който са вложени профили на Етем.

Етем стартира производството на решения за автомобилостроенето през 2012 г. и бързо успява да спечели за клиенти световните автомобилни гиганти BMW, PORSCHE , Jaguar и Daimler.Към момента компанията е сертифицирана за производство на широка гама от алуминиеви профили за множество автомобилни приложения. Компанията доставя профили за Crash системи за управление (CMS), релси, декоративни профили със специални покрития, шаси и части по окачването, които изискват изключителни характеристики.

Организаторите обещават AUTOMOTIVE FORUM & EXPO 2018да се превърне в най-мащабното автомобилно събитие за годината и да привлече топ мениджъри от автомобилната индустрията и най-новите технологии.

Може да харесате още...