Етем със собствен щанд на fensterbau/frontale 2012

Единствената българска компания със собствен щанд на голямото строително изложение.

За втора година Етем участва със собствен щанд на изложението fensterbau/frontale 2012, което ще се проведе от 21-24 март в Нюрнберг, Германия.  Fensterbau/frontale е едно от най-значимите европейски изложения за прозорци, врати и фасади.

В тазгодишното издание почти 1200 изложители от 30 страни ще предложат всеобхватен поглед  в целия спектър на индустрията и в детайлите на производството. През 2010 изложението беше посетено от повече от 100 000 души, като организаторите очакват още по-голям интерес през 2012.

Етем България е единствената българска компания със собствен щанд – 80 кв.м. в палата 7, щанд 7-145.

Целта на участието е да представи компанията като глобален доставчик на висококачествени архитектурни системи и дълготраен бизнес партньор на инвеститори, архитекти и клиенти.

Етем ще покаже новата си корпоративна идентичност – ново лого и цялостен облик, които по-добре отразяват енергията и желанието за работа и затвърждават мисията на компанията да отговори на изискванията на клиентите.

Продуктите, върху които ще акцентира Етем са най-новите разработки в архитектурните и вентилируеми системи, както и PVC системите.

За първи път компанията ще участва в допълнителната програма на изложението със специално обособена зона за архитекти.

„За нас близкият контакт с клиентите е изключително важен. Затова и отделяме много ресурси и усилия, за да се представим добре на изложения от подобен мащаб”, коментира г-н Спиридон Катоподис, търговски директор на Етем Group.

Всички клиенти и партньори са добре дошли всеки панаирен ден в палата 7, щанд 7-145!

Етем България е основана през 1994г с името Стилмет АД. Етем България е част от гръцката Етем S.A, която има свои представителства в Румъния, Сърбия, Украйна, Албания. Компанията проектира и произвежда алуминиеви и PVC архитектурни системи чрез социално  отговорни и устойчиви инжинерингови практики. Част от портфолиото на компанията са архитектуrни системи Етем, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q72 и Q60, индустриални профили и профили по чертеж на клиента, завод за производство на PVC профили – Quantum, изделия от мед и месинг и др.

Продукцията на Етем България е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейските пазари.

Компанията разполага с 12 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове в България.

Може да харесате още...