Етем се представи на BAU 2013

Etem BAU 2013

Изключително успешно приключи участието на Етем в поредното престижно издание на най-голямото европейско строително изложение BAU 2013 в Мюнхен, което се проведе през месец януари и събра над 235 000 посетители, като повече от 60 000 бяха от чужбина.

Акцент бе елементната фасадна система Е99, разработена специално за първата най-висока сграда в България. За първи път бяха представени и системата Е75 за безфалцови врати и решения за входни врати, изпълнени с PVC профили.

Etem BAU 2013 щанд

Не останаха незабелязани и Вентилируемите фасадни системи на компанията за монтаж на различни фасадни материали като стъкло, камък, дърво, etalbond ® и др.

Етем Е75

Интерес сред посетителите предизвикаха не само продуктите на компанията, които бяха изложени на щанда, но и концепцията и неговия дизайн. Приложена бе идеята за движение на модули на една от елементните фасадни системи на Етем върху стените на щанда, чрез техниката на оптично визуалната илюзия.

Етем Е99

Това е първото изложение за Етем през 2013 година, но предстоят изложения като SAIE 3- Болоня, Infacoma- Солун, Domicatec- Атина  и др. , на които фирмата ще вземе участие.

 

Може да харесате още...