Етем ще участва в 12-тото издание на изложението Aluminium


За поредна година Етем ще представи своето портфолио от продукти във водещото международно изложение за производство на алуминий Aluminium 2018. Специализираният форум ще се проведе от 9-ти до 11-ти октомври в Дюселдорф, Германия.

На специален щанд с номер 13H30 в изложението и като част от компанията – майка Elval Етем ще представи своите възможности за производство на алуминиеви компоненти за автомобилната индустрия. Същевременно екипът на Етем ще има възможност да се запознае с най-новите технологии в областта на екструдирането и съпътстващата обработка на алуминиевите профили, предназначени за автомобилния сектор.

Един от панелите на конференцията, която е част от програмата на панаира, ще проследи последните тенденции в автомобилната промишленост, влиянието на технологиите върху индустрията и върху търсенето на алуминий.

Форумът Aluminium е най-важното търговско изложение за алуминиева индустрия и нейните основни области на приложение. Събитието се провежда на всеки две години и е международен форум, на който се срещат алуминиеви производители, алуминиеви преработватели, доставчици на полуготови продукти, готови продукти и компании, специализирани в повърхностната обработка.

Може да харесате още...