Еtem стартира стратегическо партньорство с Hyline

Hyline

ЕТЕМ стартира стратегическо партньорство с престижния португалски бранд Hyline, който предлага иновативни решения за плъзгащи се алуминиеви системи. Компанията официално включва в своето портфолио всички продукти под марката Hyline, като ще бъде ексклузивен представител за Югоизточна Европа.

Продуктите Hyline са с модерен и минималистичен дизайн и разширяват обхвата на действие на архитекта. Портфолиото на Hyline се състои от минималистични плъзгащи решения, прозорци тип гилотина, въртящи се врати, както и нови технологични  продукти.

Etem Hyline

Работата с продуктите под марката Hyline е част от стратегията на Еtem за предлагане на гъвкави архитектурни решения, съобразени с последните тенденции и предизвикателства в проектирането. Всички системи на Еtem могат да бъдат комбинирани с решенията Hyline, осигурявайки пълна свобода на архитекта.

Etem Hyline Pavlos Vatavalis

“За нас беше важно да обогатим порфолиото си от алуминиеви архитектурни решения с такива, които да елиминират всякакви ограничения. Колаборацията между Etem и Hyline ще направи възможно изпълнението и на най-смелите архитектурни проекти, а системите предоставят огромни възможности, които ще задоволят най-взискателния архитект и дизайнер. С един продукт можем да имаме минимализъм, естетика и функционалност.”, споделя Павлос Ватавалис, главен технически директор на Еtem.

Може да харесате още...