Етем участва на fensterbau/frontale 2012

Единствената българска компания със собствен щанд на голямото строително изложение.

За втора година Етем участва със собствен щанд на изложението fensterbau/frontale 2012, което ще се проведе от 21-24 март в Нюрнберг, Германия.  Fensterbau/frontale е едно от най-значимите европейски изложения за прозорци, врати и фасади.

Етем България е единствената българска компания със собствен щанд – 80 кв.м. в палата 7, щанд 7-145. Тази година компанията отново заложи на изчистената визия в черно-бяло. Интересен момент беше ефектът на движение на стените, показващ въртящи се фасадни модули.  Акцент на щанда беше мострата на система Е99 – специално разработена за първия небостъргач в България- Капитал Форт. Компанията показа най-новите си разработки в архитектурните и вентилируеми системи, както и PVC системите.

За първи път Етем участва в допълнителната програма на изложението със специално обособена зона за архитекти и стикер с логото на допълнителната програма.

От компанията отчитат участието като изключително успешно. За четирите дни на изложението, на щанда бяха проведени повече от 150 разговора с настоящи партньори и потенциални клиенти. Посетителите бяха представители на 40 различни държави, сред които Белгия, Хърватска, САЩ, Великобритания, Канада, Катар, Индия, Молдова, Холандия, Бразилия, Китай и много други.

„Доволни сме от нашето представяне. За нас близкият контакт с клиентите е изключително важен. Предстоят ни още много събития, но определено ще включим в плановете fensterbau 2014”, коментира г-н Спиридон Катоподис, търговски директор на Етем Group.

Етем България е основана през 1994 г. с името Стилмет АД. ЕТЕМ България е част от гръцката Етем S.A, която има свои представителства в Гърция, Румъния, Сърбия, Украйна, Албания. Компанията проектира и произвежда алуминиеви и PVC архитектурни системи чрез социално  отговорни и устойчиви инженерингови практики. Част от портфолиото на компанията са архитектуrни системи Етем, вентилируеми системи – Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q72 и Q60, индустриални профили и профили по чертеж на клиента, изделия от мед и месинг и др.
Продукцията на Етем България е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейските пазари.
Компанията разполага с 12 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове в България.

Може да харесате още...