Евакуационните автоматични врати на GEZE – сигурна и изпитана защита в случай на пожар или авария

Slimdrive SF-FR

Тъй като всяка публична сграда е с различни изисквания към дизайна и естетиката, ГЕЦЕ предлага пълна гама автоматични врати, приложими по евакуационни пътища и като крайни евакуационни изходи – плъзгащи се, на панти, въртящи се. Тъй като безопасността на хората при пожар или друго бедствие е на първо място, всеки тип врата e надеждно изпитан и сертифициран в съответствие с Директивата за автоматичните плъзгащи се врати за употреба при евакуационни и аварийни изходи (AutSchR):1998-10 . Освен това вратите отговарят на всички местни  противопожарни нормативни изисквания към евакуационните изходи.

Автоматичните плъзгащи се евакуационни врати могат да бъдат от сериите:

GEZE Slimdrive елегантни линейни, телескопични, сгъваеми и полукръгли плъзгащи се врати, които осигуряват сертифицирани решения в стандартни и нестандартни пространства. Дори сгъваемата врата Slimdrive SF-FR, подходяща дори за най-ограничените пространства, е сертифицирана и одобрена от местните власти за краен евакуационен изход. ГЕЦЕ предлага и линеен вариант “break-out” с чупещи се крила.

GEZE ECdrive – безкомпромисно и рационално евакуационно решение във вариант FR

GEZE ECdrive

GEZE Powerdrive – евакуационно решение за тежки крила във вариант FRа.

GEZE Powerdrive

ГЕЦЕ предлага следните системи за автоматичните евакуационни врати на панти:

GEZE TSA 160 NT Invers – рационална система за еднокрили и друкрили врати, специално разработена и сертифицирана за евакуационни изходи
GEZE Slimdrive EMD Invers – дискретна и елегантна многофункционална система за еднокрили и двукрили врати на панти, одобрена за евакуационни изходи.

EMD Invers

Едно от най-подходящите решения за постигане на съвременен и изискан дизайн и едновременно за посрещане на изискванията за безопасност е въртящата се евакуационна врата GEZE TSA 325 NT във вариант “break-out” вариант с чупещи се крила, специално разработен за евакуационни изходи.

GEZE TSA 325 NT

За да бъде изпълнен цялостния евакуационен и противопожарен план, всички евакуационни врати GEZE се интегрират в противопожарната система на сградата и в системата за контрол на достъпа.

Може да харесате още...