Excel Glassing става подизпълнител на Swish Windows and Doors

Фабриката за прозорци и интериорни врати Excel Glazing, базирана в Уест Мидланд, Великобритания става подизпълнител на Swish Windows and Doors и ще произвежда популярните техни продукти.

Кристофър Кайли, помощник-директор в Excel Glassing, заяви: „Присъединяването към Swish не е плод на дълбоки разсъждения. Те имат над 40-годишен опит в бранша и допълнителната увереност, че са една от основните марки, представляващи Epwin Window Systems, които са водещи в индустрията. За нас това решение беше лесно.“

В търсенето на нови системни решения, Excel Glassing залага на своите специфични изисквания и установява, че само Swish отговаря на тях. Кристофър обяснява: „Ключовото нещо за нас беше, че искахме да използваме по-силна и по-широка рамка за нашите прозорци и врати. Swish беше единствената марка, която имаше външни рамки по 75 мм. Избрахме да използваме по-голяма външна рамка, обикновено при вратите на нашите прозорци, защото открихме, че когато заменяме старите прозорци с нови, рамката им се скрива, заради дебелото измазване. Използването на по-голяма външна рамка предотвратява това, а и направи прозорците по-здрави и по-сигурни. Разбира се, ние даваме възможност на клиентите да заявят и стандартна рамка, ако пожелаят.“

Кристофър също така подчерта другите ползи, които Swish ще донесе на Excel Glassing. Първото е признаването на марката: „Swish е в отрасъла повече от 40 години, което означава, че това е призната марка във Великобритания.“ Второто е подкрепата на Excellence as Standard, към която Excel Glassing е в процес на присъединяване. Програмата дава на компаниите конкурентно предимство, защото демонстрира своя ангажимент към качеството и осигурява непрекъсната поддръжка, подпомагайки членовете си в постигането на отлични резултати.

Excel Glassing е семеен бизнес с отлична репутация, фокусиран върху клиентите си. Това предполага предоставянето на много конкурентни цени и предлагането на бързо изпълнение на всички поръчки, без компромис с качеството. В партньорство със Swish, Excel Glassing ще продължи да доставя изключителни прозоречни системи с още по-добра естетика.

Може да харесате още...