Exeter Trade Aluminium поддържа непрекъснат растеж с най-новата CNC технология

Exeter Trade Aluminium

Exeter Trade Aluminium е един от водещите производители на продукти за алуминиеви стъклопакети Reynaers и AluK. За да посрещане изискванията за растеж и за да гарантира, че компанията продължава да предлага висококачествени продукти, Exeter Trade Aluminium инвестира в FMC470, четириосов CNC обработващ център от Fom Industrie. Първият, който ще бъде внесен в Обединеното кралство от фабриката на Fom в Каталика, Италия. Въвеждането на новите машини ще позволи по-бързо, по-ефективно и точно производство. Exeter Trade Aluminium смята, че FMC470 е най-добрият избор въз основа на нейния размер и функционалност.

Техническите иновации, високата производителност и прецизната точност, които стоят зад FMC470, са в състояние да поддържат производството на алуминиеви повдигащи и плъзгащи се врати, сгъваеми врати и прозорци. FMC470 е много усъвършенствана, с потенциал да изпълнява много сложни задачи при големи обеми, изисквайки минимална ръчна намеса.

Exeter Trade Aluminium

Обучението за работа с новата машина се провежда в завода на Fom в Италия. Ръководителят на производството в Exeter Trade Aluminium Люк Лиман коментира: „Радваме се, че сме първите производители в Обединеното кралство, които доставят новия Fom FMC470. Машината използва най-новата CNC технология и ще ни помогне да запазим репутацията си за добро качество, като същевременно повишим ефективността на нашата работа и продължаваме да се развиваме.”

Снимки – Exeter Trade Aluminium.

Може да харесате още...