Фасадна тента с универсален дизайн спестява енергия

Griesser

Компанията Griesser лансира фасадна тента Soloscreen IV с множество конфигурации и разнообразие от цветове, която подхожда на всяка ситуация и среда. Това е гарантирано, тъй като не само плата, но и кутията и водачите се предлагат във всички възможни цветове.

Универсалният дизайн е подходящ както за съвременни сгради с големи прозорци, така и за ремонти на по-стари и класически къщи, тъй като монтажът може да се извърши в отвора на прозореца. Други акценти са липсата на видими винтове по продукта и технологията ClipLine, с която платът се закрепва към ролката. Тя осигурява перфектно опънат плат без следи. Благодарение на подобрената устойчивост на вятър (клас на устойчивост на вятър 3) леко ветровитото време не е проблем за новата фасадна тента.

Griesser

Както обикновено, Griesser отдава голямо значение на устойчивостта при разработването на своите продукти. Поради това тръбата за падащия прът не е запълнена с метален материал, а с пясък. Употребата на Soloscreen IV също е устойчива. Тентата повишава топлинния комфорт в сградата и филтрира дневната светлина според нуждите на потребителите. Това спестява енергия за охлаждане, отопление и осветление.

Снимки: Griesser

Може да харесате още...