Фибробетонни елементи във всякаква 3D форма от Fibrobeton

Fibrobeton

Турската компания Fibrobeton е основана през 1987 г. и към днешна дата е лидер на пазара, когато става въпрос за фибробетонни елементи. Облицовъчният материал предоставя перфектно решение за проектиране на изключителни сгради и за създаване на архитектурни произведения. Основните продукти на Fibrobeton са: бетон, подсилен с алкалноустойчиви стъклoфибри – GFRC (Glass Fiber Reinforced Concrete) и високоякостен бетон – UHPC (Ultra High Performance Concrete). Продуктовата гама на производителя е използвана за завършване на над 3000 проекта, които са разположени по целия свят.

Fibrobeton

Огромна издръжливост, съвършени характеристики, лесен монтаж

Фибробетонните елементи са превъзходен фасаден облицовъчен материал. Това се дължи на съвършените им характеристики, лесното формоване и огромната издръжливост. Фасадните елементи разполагат и с носеща рамка от стомана, която гарантира безпроблемен и бърз монтаж, както и силната фиксация върху строителната основа на сградата. Забележителното при Fibrobeton е, че компанията може да създаде елементите във всякаква 3D форма, цвят и декор. Смело можем да твърдим, че продуктите на бранда са предпочитани от мнозина архитекти и инвеститори за изграждането на фасадни облицовки и фасади.

Fibrobeton

Няколко съществени предимства на фибробетонните елементи

Предимствата на фибробетонните елементи са доста и голяма част от тях превъзхождат останалите продукти на пазара. Нека разгледаме най-съществените. Фибробетонните елементи предоставят абсолютна свобода на архитектите и бърз и лесен монтаж за изпълнителите. Фасадните елементи са изключително икономични. Поддръжката е достъпна, а сигурността и естетическата стойност за потребителите е осигурена. Важно е да отбележим, че продуктите от фибробетон придават значително превъзходство и на сградите. Максималните размери на елементите са внушителните 25 кв. м.

Фибробетонни елементи от Fibrobeton в Conforma

Conforma е оторизиран дистрибутор на Fibrobeton за България. Екипът на компанията има над 15-годишен опит, който е свързан с проектирането и доставката на премиум облицовъчни материали и предлага цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки. Научете повече за уникалните предимства на фибробетонните елементи като се свържете с Conforma. Разберете кои фасадни материали са най-подходящи за Вашия проект. Conforma е партньор на редица световни компании, които произвеждат HPL плоскости, композитни панели, широкоформатни гранитогресни плочи, облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини и други.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...