Фиброциментови фасадни панели от SVK

SVK

Фиброциментовите фасадни панели, произведени от белгийската компания SVK, намират приложение както при ново строителство, така и при реновиране. При реновиране, фасадните панели предоставят значително предимство, благодарение на намалената им дебелина. Могат да се полагат на вентилируеми фасади върху дебели изолационни слоеве. Друго предимство на фасадните панели е, че са по-лесни за напасване с вече съществуващите елементи на сградата. При нова конструкция, възможностите са безкрайни. Може да оставите креативността си да се развихри без да вземате предвид вече съществуващите елементи.

SVK

Очарователна визия на фасадата с Ornimat

UV и водоустойчивата двукомпонентна полиуретанова боя превръщат Ornimat в изключително здрав, цветен панел, който е покрит до ръбовете. Втвърдява се по естествен начин, като този постепенен процес на изсъхване помага да се създаде особено силен и стабилен панел. Фасадните панели с покритие Ornimat предоставят възможността да бъдат измерени до най-малките детайли с прецизна точност. Няма основен размер, който да се използва като основа. Или с други думи, ще се нуждаете единствено от материала, който е прикрепен към стената. Фасадните панели на SVK с покритие Ornimat не изискват особена поддръжка. Това се дължи на висококачественото им покритие и изключително гладката повърхност с матов външен вид. Видимата страна на фасадните панели е покрита с двукомпонентна UV-устойчива полиуретанова боя. Задната страна е с предпазно покритие на водна основа. Панелите винаги са калибрирани. По този начин се осигуряват идеално точни размери и равнинна повърхност. Всеки фасаден панел на SVK е покрит със защитен филм.

SVK

Puro Plus – здравина, гладкост и уникален блясък

Фиброциментовите фасадни панели от колекцията Puro Plus на SVK се предлагат в два стандартни размера и са в естествено сив цвят. Повърхността им е леко шлифована, за да отразява естествения ефект. Тя не позволява на променливите метеорологични условия да влияят на естествените нюанси на сивото. Фасадните панели Puro Plus са съставени от естествени суровини и следователно са 100% екологични. В допълнение, закаленият с въздух процес на сушене също е екологичен, както и финишът. Той спомага да се създаде изключително силен и стабилен панел.

Фиброциментови фасадни панели SVK в България

Conforma е ексклузивен представител на SVK за България. Екипът на компанията ще Ви предостави необходимия спектър от услуги – предварителни консултации на етап идеен проект, помощ при избора на подходящи материали, предварително бюджетиране, изготвяне на тръжни, технически и работни проекти, технически обучения и осъществяване на технически надзор над монтажните работи.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...