Фотоволтаични и соларни системи Schüco

SCHÜCO

Синоним на иновативни технологии и силна партньорска мрежа

Немският концерн SCHÜCO се възприема не само като доставчик на ефективни соларни решения и най-съвременни соларни фасади, но също така като ценен контакт за архитекти, предприемачи, инвеститори и клиенти.

Целта, която си поставя фирмата: широко продуктово портфолио от висококачествени материали, системи, които отговарят на най-взискателните изисквания по отношение на енергийната ефективност, безопасност, комфорт и дизайн и най-високите стандарти за качество.

SCHÜCO осъзнава значението на алтернативните енергийни източници и по-конкретно на слънчевата енергия. Със солартермични и фотоволтаични системи днес SCHÜCO е водещ системен доставчик и в тази област.

Най-голямият технологичен център за този бранш в Европа гарантира най-високо качество при взискателни тестови стандарти. Постоянен развой, компетентност и „Know-How” създават продукти на световно ниво.

Дългогодишен опит
Едва през последните години соларният бранш направи прогресивен скок от предлагане на специализирани нишови продукти към пазарни и надеждни решения. SCHÜCO участва основополагащо в това развитие. Индустриалното производство на колектори днес поставя стандарти по отношение на качество на изработка, производителност и експлоатационна продължителност. Изпитанията, на които се подлагат продуктите в собствения тестов център, се считат за най-тежките в соларния бранш.

SCHÜCO

Слънчева топлина за всички
Топлата вода и уютното отопление са част от ежедневието и при все по-нарастващите цени на нефт и газ не бива да стават лукс. Решението особено за модерни къщи с минимални загуби на топлина или добре изолирани стари сгради е в подходяща соларна система. Оптималната сградна изолация и широко разпространените нискотемпературни подови и стенни отопления дават възможност за постигане на нужния ефект.

С оптимално проектирана соларна инсталация може да се спести до 30% от общите енергийни разходи за производство на топлина.

Ползи
– икономия до 70% от енергията, необходима за затопляне на питейна вода;
– опазване на околната среда и фосилните енергийни резерви;
– целогодишно използване на соларната енергия;
– по-дълъг живот на отоплителната инсталация;
– увеличаване стойността на имота.

SCHÜCO

Фотоволтаика – отплащаща се инвестиция в бъдещето
SCHÜCO е един от най-успешните PV-доставчици в Германия. Всички PV-проекти могат да бъдат реализирани с продуктовото портфолио на SCHÜCO – от „островната” инсталация на вилата до комплексната инсталация на футболен стадион. PV-модули, инвертори и компоненти за носещи конструкции от SCHÜCO се допълват до изключително производителни комплексни решения.

Дизайн и функционалност
От SCHÜCO получавате PV-модули, инвертори и комуникационна система в ексклузивен дизайн с особени детайли. Бързо и прегледно се проектират PV-инсталации. Посредством интелигентни детайлни решения за покривен монтаж и свързване на инвертори инсталацията е особено лесна.

Ползи
– енергоснабдяване, независимо от обществената мрежа;
– независимост от енергодоставчици и ценови промени;
– сигурност на захранване и комфорт.

ALUKÖNIGSTAHL, фирма, ориентирана към модерните технологии и прогреса, предлага първокласните продукти и системи, създадени от водещия немски производител SCHÜCO.

Може да харесате още...