FunderMax – вдъхновение без граници

conforma

FunderMax e навсякъде по света. Идеите и продуктите на компанията са толкова познати в жилищните сгради във Франция, колкото в лабораториите в Азия и мебелите в Италия. За хората, които създават! Воден от тази идеология, екипът на FunderMax влага ангажираност и страст в производството на своите продукти. Всички те притежават „CE” маркировка, която доказва, че продуктът е бил подложен на оценка и отговаря на всички изисквания на ЕС за безопасност, здраве и опазване на околната среда.

 

HPL компакт ламинати от ново поколение

Плоскостите HPL (high pressure laminates) са висококачествен строителен продукт, който е изключително подходящ за дълготрайна облицовка по фасади, мебели, пейки, парапети и тераси. Произведени са в съответствие с EN 438 Type EDF. Плоскостите притежават отлична защита срещу атмосферни условия.

conforma

Стандартни размери:
– 2140 х 1060 мм;
– 2800 х 1300 мм;
– 4100 х 1300 мм;
– 2800 х 1850 мм;
– 4100 х 1850 мм.

Стандартните екстериорни плоскости с дебелина 4–15 мм притежават клас на горимост EUROCLASS B-s2, d0 в съответствие с EN 13501-1. Към днешна дата на пазара е новият m.look –  клас на негоримост A2-s1,d0. Творческите идеи вече са неограничени. Те могат да станат пълна реалност. M.look се предлага в богата гама от цветове за създаване на сериозни архитектурни изявления! Екстериорът издържа дори на най-неблагоприятните климатични и екологични влияния и успешно съчетава необходимата безопасност със стил.

conforma

С афинитет към високите изисквания

Когато изискванията станат по-високи, само най-добрите могат да се справят. Изграждането на амбициозни сгради е една от специалните области на FunderMax. Звучи сравнително лесно да се достави обзавеждане за лаборатория или да се изпълни вътрешна облицовка за мокро помещение. Детайлите? Обръщайки внимание на самите тях, възникват редица въпроси: устойчив ли е материалът на киселини без никакви ограничения? Може ли да устои дори на постоянна влажност? Може ли замърсяването, дори графитите, да бъде лесно отстранено без специално оборудване? Още много въпроси ще получат един единствен безапелационен отговор: Да, възможно е! С плоскостите FunderMax HPL.

conforma

Дългогодишно и утвърдено партньорство

Конформа е оторизиран дистрибутор на FunderMax за България. Свържете се с представителството за повече информация, относно продуктовата гама на световноизвестния производител или посетите централния им офис и шоурум на адрес: София, ул. „Борис Арсов“ 9.

Екипът на Конформа е изграден от професионалисти, които ще ви насочат към правилните решения за интериорни и екстериорни облицовки.

Вижте също...