Гъвкави и лесни варианти за монтаж на механизми за прозорци Geze

ГЕЦЕ предлага богата гама сертифицирани задвижващи механизми (верижни и шпинделни) за прозорци, предназначени както за естествено димоотвеждане, така и за ежедневна вентилация. Верижните механизми GEZE се монтират успоредно върху профила и в зависимост от цветовете, хармонично съответства на дизайна на прозореца. Те разполагат със специална верига, която може да пренася силата на теглене и натиск. В затворено положение веригата е навита и остава невидима в корпуса.

Новите компоненти в сферата на верижните технологии за прозорци GEZE гарантират гъвкав и лесен монтаж:

Така новият комплект конзоли за покривни прозорци, които съответстват на голямо разнообразие от покривни профилни системи, са налични за новия верижен механизъм GEZE Powerchain.

Powerchain е надежден механизъм, който гарантира широко и бързо отваряне на тежки вертикални и покривни прозорци. Механизмът е изключително подходящ за задвижване на димни люкове.

В допълнение, новият верижен механизъм GEZE Slimchain може да бъде монтиран скрито в профилната рамка, благодарение на новия комплект конзоли. GEZE Slimchain е универсална задвижка, чиито компактни размери и дискретен външен вид, гарантират перфектно съчетаване с различни фасади.

ГЕЦЕ осигурява качествени системи и професионално консултиране и подкрепа при проектирането, реализирането и поддържането на различни типове проекти.

Може да харесате още...