Gealan-Caire® Aereco: семейството на вентилационните системи се разраства

Gealan

Все по-тесните обвивки на сградите налагат търсенето на нови решения. Компанията Gealan разполага с подходящите вентилационни системи за всичко, свързано с прозорците – за различните нужди и строителни проекти.

Gealan-Caire® Aereco е чисто ново допълнение към гамата от децентрализирани, пасивни вентилатори. Механичните сензори за влажност в новото решение за вентилация на Gealan определят влажността на въздуха в помещението и автоматично гарантират, че винаги ще постъпва необходимото количество свеж въздух.

Gealan

Gealan-Caire® Aereco се интегрира директно в прозореца. Вентилаторите могат да се монтират в надстройките на рамката или директно в профила на крилото на прозореца. Предлагат се с дълбочина на рамката 74 мм и 82,5 мм и могат да се комбинират с различни капаци за защита от атмосферни влияния с мрежи против насекоми. Ако е необходимо, Gealan-Caire® Aereco се предлага с повишено акустично демпфиране.

Новите вентилатори Gealan-Caire® Aereco са изключително практични и гъвкави за използване и се предлагат директно от Gealan.

Снимки: Gealan

Може да харесате още...