ГЕЦЕ получи награда за партньор на архитекти – APA (Architects Partner Award)

GEZE intelligente architektur

На конкурса за Партньори на архитекти 2012 на немските архитектурни списания „AIT“ and „xia – intelligente architektur“, беше установено с кои компании предпочитат да работят архитекти и дизайнери.

В категорията „Врати, входове, заключващи системи и обков”, компанията ГЕЦЕ беше наградена за изключителния си опит в консултирането в тази област. Това поставя консултантските екипи на ГЕЦЕ в Топ 10 в Германия. За четвърти път от 2009 г. насам, ГЕЦЕ печали сребърен или златен приз.

Официалната церемония по награждаването се състоя на симпозиума AIT Architects Partner, проведен в трезорите Санкта Клара под хотел Stadtpalais до Римската кула в Кьолн. Само десетте най-често споменаваните компании в рамките на конкурса са включени в оценката.
В случайно проучване, без предварително зададени отговори, списанията AIT и xia зададоха въпроси на почти 28 000 архитекти и интериорни дизайнери в седем отделни категории. 2780 от тях се отзоваха и посочиха своите фаворити. Бяха връчени награди на дружества с търговски и консултантски екипи, които осигуряват изключителна помощ и подкрепа на немски архитекти и интериорни дизайнери. Целта на APA е да даде своя принос към по-нататъшното подобряване на качеството на специализираните технически и дизайнерски консултации.

ГЕЦЕ в движение от 1863! 150 години модерни нововъведения и услуги

Продължаващото развитие и вниманието към бъдещето е важна предпоставка за непрекъснато подобряване и оптимизиране на ноу-хау, продукти и услуги. Ето защо мотото „ГЕЦЕ в движение от 1863!“, маркиращо 150-ия юбилей на компанията, е ориентирано към бъдещето. За да бъде в състояние да предложи на архитектите решения за стандартните системи за врати, прозорци и безопасност на бъдещето днес, ГЕЦЕ анализира детайлно новите тенденции в съвременната архитектура, строителство и сградни технологии. Точно толкова важна е и интензивната двупосочна комуникация с архитекти, проектанти, строители и потребители. Тенденцията в сградните технологии е към т.нар. „интелигентен дом“, с други думи автоматизирани и мрежови решения, чиито външен вид става все по-ненатрапчив. Те са внедрени в уеб-базирани системи така, че вратите и прозорците могат да бъдат наблюдавани и управлявани от всяка точка на света. ГЕЦЕ превръща откриването на тенденции в нови и иновативни продукти, които разработва в свой собствен технологичен център.

Добавената стойност GEZE – иновативни продукти и всестранна подкрепа, където и да се намирате

ГЕЦЕ предлага перфектно координирани решения от единен източник във всяка фаза на проекта. Богатият си опит, трупан над повече от две десетилетия в изпълнение на проекти от всякакъв тип и мащаб, както в Германия, така и навсякъде по света, се предава от компанията към архитекти, проектанти и строители. Експертите в Леонберг, както и консултантите в дъщерните дружества и представителства на ГЕЦЕ в целия свят познават в детайли местните нормативни изисквания и документи.
Индивидуални естетически концепции и идеи се прилагат в съответствие със стандартите и препоръките. ГЕЦЕ предлага помощ с развитието на нови идеи при проектирането, планирането и провеждането на търгове, както и по време на фазата на изпълнение. Обикновено това включва намиране на всички технически осъществими решения и координацията на процесите на проектиране и изготвяне на спецификации и други тръжни документи, касаещи продуктите и системите GEZE. Услугите, предоставяни от ГЕЦЕ, включват и организирането на мероприятия за архитекти – семинари и презентации за конкретни строителни и проектантски теми и нормативни промени.

Може да харесате още...