Геце с нов корпоративен уебсайт на български език

ГЕЦЕ пусна официално новия си уебсайт – www.geze.bg.

Клиентите ще имат достъп до всички продукти и продуктови групи, услуги и събития на български език.

Уебсайтът дава възможност отделните продукти да бъдат сравнени според продуктовите си характеристики. Например на страницата на всеки автомат за врата GEZE е тазположена таблица с техническите характеристики на всички сходни с него автомати:

Веднъж заредили страницата с продуктите GEZE, потребителите могат лесно да преминават от една продуктова категория в друга, благодарение на бутоните вляво:

В секцията „Системи за автоматични врати“ са включени всички задвижващи системи за плъзгащи врати, врати на панти, както и аксесоарите, свързани с тях.

Чрез бутона „Техника за врати“, потребителите имат възможност да се запознаят с цялата гама горни, долни, подови и вградени автомати за врати, както и със системите за ръчно плъзгащи се врати.

Категорията „RWA и системи за вентилация“ обхваща всички решения за ръчно отваряне на прозорци, както и вариантите за автоматична ежедневна вентилация, комбинирана или не със система за естествено димоотвеждане.

Потребителите могат да се запознаят с всички възможности и компоненти за създаване на сертифицирана вентилационна система за отвеждане на дим и топлина (ВСОДТ) – димни люкове, приточни отвори, противодимни централи и др.

В секцията „Техника за безопасност“ са включени всички системи за евакуационни изходи, самозаключващите се паник брави GEZE, системите за контрол на достъпа и електричексите настрещници.

Чрез бутона „Системи от стъкло“, за потребителите са достъпни всички ръчно плъзгащи се врати, ръчни врати на панти, автоматични стъклени плъзгащи се врати, ръчно плъзгащи се стени GEZE MSW, както и изцяло стъклените системи GEZE.

Потребителите могат да се запознаят със системите за управление на сградни технологии,

както и със специалните конструкции, които се изработват по поръчка.

Ако посетител на сайта търси решения за конкретен тип сграда – хотел, болница, училище, стара сграда, търговска сграда, ж.п. гара, летище или индивидуален проект, отделния бутон „Цялостни проектни решения“ представя всички възможности, които ГЕЦЕ може да предложи за типовете проекти.

На главната страница потребителите имат достъп до всички актуални новини за компанията, директен достъп до продуктите, както и до референтните обекти на компанията.

Amsterdam Bijlmer ArenA, Холандия

Може да харесате още...