Geze на архитектурното изложение BAU 2023

GEZE

BAU 2023, водещото световно търговско изложение за архитектура, материали и системи, ще отвори врати в Мюнхен от 17 до 22 април. Като специалист в областта на модерните технологии за врати, прозорци и безопасност, GEZE ще представи на изложението иновативни продукти, системни решения и услуги, като опитен и компетентен партньор за архитекти и проектанти, оператори и фирми за монтаж.

Интелигентни и устойчиви решения

Основният фокус на GEZE е върху разработването на удобни за живеене сгради. Ето защо, в съответствие с тазгодишния BAU и неговите основни теми, представянето на компанията ще се съсредоточи върху нейните интелигентни и устойчиви решения за перспективно строителство.

GEZE

Контрол на myGEZE: мрежово решение от следващо поколение за интелигентни сгради

„Един от акцентите ни на изложението BAU ще бъде myGEZE Control, нашето мрежово решение от следващо поколение“, казва Йорг Вилман, ръководител на отдел „Продуктов мениджмънт и управление на международни ключови клиенти“. С новата модулна платформа GEZE може да интегрира технологиите за врати, прозорци и безопасност в много различни области на системата за управление на сгради.

Системата използва отворения BACnet стандарт, поради това автоматизираните процеси в сградата и централното наблюдение правят ползването на имота по-удобно и безопасно. Освен това работата на цялата сграда може да бъде енергийно оптимизирана. Архитектите, проектантите и системните интегратори могат да използват стандартизираното BACnet управление на проекти напълно независимо от доставчиците на услуги и използвания продукт за управление на сгради. myGEZE Control може да се интегрира в системи за управление на сгради, системи за управление на опасности и CAFM системи от всеки производител. Самостоятелните решения за визуализация на продуктовите системи на GEZE са възможни чрез софтуера myGEZE Visu.

В допълнение към новото мрежово решение, GEZE ще изложи и други нови продукти, които осигуряват високо качество с модерен дизайн:
– Revo.PRIME: системата за автоматични въртящи се врати при малка височина на сенника и тесни профили се отличава с напредничава технология за повече устойчивост.
– F 1200+: задвижването за прозорци е проектирано за големи и тежки въртящи се и накланящи се прозорци и прозорци с долно окачване с тегло на крилото до 200 кг. Силното, но много тихо задвижване може лесно да се интегрира в автоматизирани концепции за управление с помощта на IQ box KNX.
– TS 5000 SoftClose: този вариант на най-продавания GEZE TS 5000 може да се използва навсякъде, където една врата трябва да бъде затворена сигурно, но с минимално ниво на шум. Новият автомат за затваряне на врати се инсталира бързо и лесно.

GEZE

„Нашите продукти не са единственото нещо, което допринася за устойчиви, удобни за живеене сгради – отговорното боравене с природните ресурси също е важен компонент. Ето защо нашият изложбен щанд е проектиран възможно най-устойчиво. Ние използваме системни елементи за многократна употреба, както и рециклируеми и сертифицирани материали. Използваме също и оборудване под наем, когато е възможно“, казва Анджела Стайбер, ръководител маркетинг и управление на данни.

За повече информация – GEZE.

Може да харесате още...