GEZE на изложението Security 2012 в Есен, Германия

На 25-28 септември 2012 година GEZE ще се представи на изложението Security в Есен, Германия, зала 3, Щанд 608.

С това мото ГЕЦЕ ще представи опита си в областта на иновациите и технологиите за врати и прозорци, за сигурност и безопасност, на ХХ-тото международното изложение на противопожарни системи и системи за сигурност. С новите си продукти и системи, компанията вече отговаря на изискванията на потребители, проектанти и строители и поставя този стандарт в своето бъдеще.

ГЕЦЕ ще представи системни решения от единен източник. Те комбинират конкретните изисквания към вратите и прозорците в координирана система, която може да се интегрира в цялостната концепция за сигурност на сградата. Чрез многообразните системни решения, компанията предлага една многофункционалност, която интегрира например контролът на процесите на отваряне и заключване на вратите по евакуационните изходи, с противопожарна и противодимна защита, естествено отвеждане на дим и топлина, висока степен на преминаване, в съчетание с контрол на достъпа. Посетителите на изложението могат да очакват по-широк кръг от възможни приложения на GEZE системите за аварийни изходи и евакуация, за димоотвеждане и за контрол на достъпа.

ГЕЦЕ ще демонстрира опита си в оборудването на сгради с високо ниво на удобство и комфорт. Една такава система позволява свързването в мрежа и централното управление и наблюдение на всички автоматични врати и прозорци в сградата, както и всички други компоненти (осветление, вентилация и т.н.). Интегрирането на тази система в цялостната система за сградна автоматизация (BMS/BAS) гарантира  допълнителна ефективност на централното й управление и визуализация.
 
 

Може да харесате още...