GEZE в движение!

150 години

GEZE в движение от 1863! Във връзка с това мото, GEZE GmbH ще представи множество иновации на BAU 2013 – годината, в която компанията празнува своя 150-ти юбилей – най-модерната технология, функционалност и дизайн за задвижване на врати, прозорци и технология за безопасност.

Стратегията на ГЕЦЕ при задвижването на врати и прозорци е насочена изцяло към новаторски, невидими и ненатрапчиви технологии, които посрещат съвременните и бъдещите нужди на потребители, проектанти и технолози. Присъща част от силата на ГЕЦЕ в иновациите са не само ключовите технологични функции, а и устойчивите аспекти и вниманието към демографските ефекти, като безпрепятствен и равен достъп.

имидж ГЕЦЕ

ГЕЦЕ ще направи обзор на всичките си продуктови групи, представяйки нови решения в областта на технологията за врати и автоматичните врати, плъзгащите системи от стъкло, системите за димоотвеждане, както и в областта на технологииите за безопасност. Разбира се всички нови функции са издържани в еднороден и съвместим GEZE дизайн и посрещат най-взискателните естетични нужди.

врати

Ще представяме интегрирани и съвместими системни решения от единен източник, които изпълняват специфичните изисквания на вратите и прозорците в различните части на сградите. Мултифункционалността, която комбинира например контролът на процесите на отваряне и затваряне на евакуационна врата с широк достъп, повишена сигурност срещу взлом, противопожарна и противодимна защита, естествено димоотвеждане, както и контрол на достъпа, осигурява на потребителите най-високото ниво на безопасност, комфорт и ефективност. Улесненият монтаж и множеството допълнителни сервизни функции допринасят за постигането на тази цел.

Ключова тема за ГЕЦЕ на изложението е мрежовото свързване на лесни за употреба системни решения, които са интегрирани в цялостната система за управление на сградата и могат да се контролират централно. Мрежовото свързване и централното управление, заедно с наблюдението на всички автоматизирани врати и прозорци в сградата, както и на всички външно захранени компоненти като системите за контрол на осветлението, гарантират ефективност и комфорт.

управление

Нововъведения и прогрес – технологичен напредък – това са  били ключовите водещи принципи на ГЕЦЕ от 150 години до днес. Убедете се и Вие, като посетите щанда ни!

ГЕЦЕ  на BAU 2013 в Мюнхен 14-19 януари 2013 в Зала B1, щанд 538