Градинските стаи са най-новото луксозно допълнение към дома

GlasHaus

Поради пандемията градинските стаи и жилищните помещения на открито се превърнаха в най-новото луксозно допълнение към дома, с което собствениците се стремят да подобрят своите имоти и да създадат допълнително жизнено пространство. Така нареченият „garden room“ е традиционно решение за Великобритания и сега тенденцията в неговото търсене е особено отчетлива. Тъй като съвременните методи на работа се адаптират, „градинските офиси“ също стават особено актуални. Изглежда служителите търсят по-балансиран начин на живот, като прекарват по-малко време в пътуване и повече време у дома с приятелите и семейството.

В отговор на всичко това, специалистите по архитектурно остъкляване AGS Ltd създават компанията GlasHaus Design. Тя изработва по поръчка луксозни остъклени градински стаи, включително и градински офиси, които осигуряват перфектното разширение на всеки дом, както и зашеметяваща панорамна гледка към градината.

За да се гарантира качеството, GlasHaus Design използва прецизни немски методи на производство и енергийно ефективни двойни стъклопакети. Структурно изолираните панели (SIP) гарантират, че постройките могат да се използват през цялата година, като остават хладни през лятото и топли през зимата.

Може да харесате още...