Гранитогресни плочи за интериорна и екстериорна употреба от Refin

refin

Италианския бранд Refin е основан през далечната 1962 г. и е част от групата на най-големия производител на керамични плочи в Европа – Concorde. Компанията Refin е специализирала дейността си в производството на плочи от гранитогрес, намиращи приложение в интериора и екстериора. Успехът на Refin се базира както на способността за разбиране на нуждите на клиентите, така и на гарантираното качество и надеждността на предлаганите продукти. Сред основополагащите приоритети са постоянното развитие на технологиите в производството, съчетано с италианския дизайн на продуктите и креативността. Специално създадената лаборатория DesignTaleStudio е в сътрудничество с водещи фигури в съвременния дизайн и обединява старите италиански традиции.

Колекции, предимства и възможности за монтаж

Продуктовата гама на Refin е разпределена в различни колекции и включва богато разнообразие от модели гранитогресни плочи за интериора и екстериора. Сред най-търсените и предпочитани колекции в световен мащаб са: Bricklane, Bluetech, Creos, Design Industry, Pietra di Cembra, Urbex Style, Vetri и Wide. Колекциите на Refin са перфектен избор за търговски и жилищни проекти, както и за открити площи, градини и зони около басейни.

refin

OUT 2.0 е най-новото попълнение на Refin. Колекцията е специално създадена за външно приложение. Гранитогресните плочи са с дебелина 2 см и осигуряват висока издръжливост на натоварвания. Те са устойчиви на сурови метеорологични условия, замръзвания и химикали. Възможностите за монтаж на гранитогресните плочи Refin са няколко – сух монтаж върху система от PVC крачета за повдигнат под – Prosupport System, директно върху чакъл или почва и традиционна – на лепене.

Продуктовата гама на Refin е вече и в България

Conforma е ексклузивен представител на италианския производител за България. Conforma предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Компанията е партньор и официален дистрибутор на доказани световни производители като FunderMax (HPL плоскости), Alpolic (алуминиеви композитни панели), Laminam (широкоформатен гранитогрес), Euramax (алуминиева архитектурна ламарина), Feldhaus Klinker (облицовъчни клинкерни тухли), Silbonit (фиброциментови плоскости) и други.

Впечатляващата красота, естетиката и съвършенството на гранитогресните плочи за екстериорна употреба Refin може да бъде видяна и пред централния офис и шоурум на Conforma – гр. София, ул. „Борис Арсов“ № 9.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...