HandsFree обков на врата – безконтактен и удобен

hoppe

Хората, които избират достъп до дома си без ключ, обикновено искат две неща: удобство и сигурност. С обкова за електронни врати HandsFree от Hoppe получавате и двете: напълно нов тип безконтактно комфортно отключване и сигурна технология.

Безконтактно отключване – удобен достъп

Обковът за електронна врата HandsFree прави възможно отключването на входната врата, без да се налага да освобождавате ръцете си, просто правите движение с крака си през светло поле точно под дръжката на вратата. Така можете да пренесете през прага на дома си обемни предмети, багаж, чанти или дори малки деца, без да се налага да ги оставяте на входната врата и да търсите ключ в джоба си.

И ето как работи:
– вместо ключ, носите със себе си транспондер;
– транспондерът излъчва AES-криптиран сигнал, който се разпознава автоматично от контролния блок на електронния обков;
– веднага щом потребителят се приближи на метър от външната страна на входната врата, под дръжката се генерира светлинно поле;
– сега всичко, което трябва да направите, е движение с крака през светлинното поле или да задържите помощно средство за ходене в него и моторизираната ключалка на входната врата получава сигнал за отключване.

hoppe

Безопасна технология

Транспондерът се изключва автоматично след 30 секунди при покой – т.е. през това време вече не предава и не консумира никаква енергия. Вратата не може да се освободи случайно отвътре, например ако транспондерът е поставен в къщата близо до входната врата. Специална конфигурация гарантира, че системата може да различи дали сигналът на транспондера се изпраща пред или зад вратата – светлинното поле, което позволява отключването, се появява само когато идва отвън.

Различни цветове

Входните зони могат да бъдат проектирани по много различни начини. С обкова за електронна врата HandsFree могат да се задават различни цветове на светлината, така че да сте сигурни, че светлинното поле винаги се вижда ясно, например когато имате нова изтривалка.

Може да харесате още...