Heicko e-ast GmbH – немско качество на достъпни цени

Heicko

Heicko e-ast GmbH е един от водещите немски доставчици на скрепителни елементи и монтажни изделия за производство на прозорци и за автоматизирани системи за затваряне в Германия. Повече от 45 години компанията предлага безупречни продукти по отношение на продуктовата геометрия, качеството на материалите и разнообразието. Сертифицирането на продуктите във водещи институти в Германия,  отличното обслужване и придобитите през годините специализирани знания са от решаващо значение за пазарния успех на компанията. Всички продукти на heicko e-ast GmbH отговарят на най-високите изисквания за надеждност и качество, и са разпознаваеми в цял свят.

Продуктовата гама на heicko e-ast GmbH включва богато разнообразие от винтове – самопробивни винтове, винтове за обков, винтове от неръждаема стомана, винтове за директен монтаж, специализирани продукти за антивзлом обков, накрайници, свредла за метал и бетон, изравнителни и остъклителни подложки за дограма, монтажни котви, комплекти и препарати за почистване и поддръжка на PVC дограма – бяла и цветна, дръжки за прозорци, шилдове и инструменти – вакуумни лапи, ролетки, макетни ножчета, пистолети за пяна, монтажни чукчета, ножици за уплътнител, шпатули за остъкляване и др.

Винтове

Винтовете, произведени от heicko e-ast GmbH, са изключително качествени и надеждни. Те притежават редица ненадминати свойства. Избирайки ги, гарантирано елиминирате проблема с късането на главата. Всички винтове на компанията са със сортирано качество.

Heicko

В Аксес Новело ще намерите различни модели винтове за обков, винтове за армировка, винтове за директен монтаж и др. Не правете компромиси с качеството. Заложете на утвърдения произход.

Инструменти

Инструментите на heicko e-ast GmbH са изработени от висококачествени материали. Те значително улесняват всички работни процеси. Създават допълнително удобство по време на работа. Например макетното ножче на heicko e гаранция за по-прецизни и бързи разрези. Изключително подходящо е за рязане на кожа, гума, хартия и други. Формата на дръжката е ергономична.

Heicko

Почистващи препарати и комплекти за почистване

HeickoС висококачествените комплекти за почистване на heicko e-ast GmbH ще почистите безупречно PVC врати и прозорци. Всеки продукт от комплектите е със специална формула, която е предназначена за бял или цветен PVC профил. Почистващите препарати с марка heicko e-ast GmbH също са изключително подходящи и имат различна сила на действие. Ако изпитвате затруднения при вземане на решение, свържете се с нас!

Тефлоновият спрей от heicko e-ast GmbH е един от най-предпочитаните и търсени продукти за почистване и защита на механизми, ключалки и др. Предпазва от износване и корозия.

В онлайн магазина на Аксес Новело ще откриете всички продукти на heicko e-ast GmbH. Аксес Новело предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. Компанията притежава дългогодишна история и утвърден опит. Екипът на Аксес Новело е изграден от висококвалифицирани професионалисти, които всеки ден успешно развиват своите умения и компетенции. Пазарувайки от Аксес Новело ще бъдете сигурни, че вземате най-подходящото и правилно решение за вас.

Не губете излишно време.
Възползвайте се от преференциалните цени и отстъпки още днес.

Може да харесате още...