Хенкел представи иновативната продуктова линия бои и мазилки с естествен вид VISAGE

На 06.10.2011г. в Централния Дом на Архитектите ”Хенкел България” ЕООД съвместно със съюзът на Архитектите в България представи новата си продуктова линия бои и мазилки с естествен вид VISAGE.

Под мотото ”Съвременният дизайн обича естествените материали” бяха запознати множеството архитекти с продуктите имитиращи естествен ефект на основните природни материали – камък, дърво и метал.

Малко повече за серията VISAGE

Съвременният дизайн обича естествените материали, като дърво, камък и метал. Инвеститорите обичат да следват най-новите тенденции, но избягват скъпите и неудобни за транспортиране и работа атериали. Хенкел представя иновативната линия с мазилки и бои VISAGE, които гарантират най-естествен ефект на основните природни материали – камък, дърво и метал. Продуктите VISAGE са лесни за употреба и не оскъпяват проекта.

VISAGE е синоним на необикновен и оригинален външен вид. С богатия избор на цветове и структури в трите групи и най-оригиналните, и най-екстравагантни идеи се превръщат в реалност. Време е да се вдъхновите от природата! Време е да осъществите и най-специалните проекти! VISAGE предлага идеалните материали за постигане на съвършен и елегантен външен вид на всеки проект!

Асортиментът на VISAGE е разработен, за да даде възможност на инвеститорите и архитектите да осъществят и най-персонализираните проекти. Всичко зависи от въображението! Уникална композиция от изискан камък и дърво върху фасадата или модерни проекти с ефект металик и опал.

На архитектите се предлагат специално разработени допълнителни материали. Специализиран софтуер с въведена библиотека с цветове и приложение за създаване на желания външен вид и цветова композиция на фасадата. Всеки може да се възползва от готови цветови композиции, създадени от професионалисти.

Асортиментът на VISAGE е разделен в три основни категории, всяка от които представлява основните природни материали: камък, дърво и метал. Продуктите VISAGE имат естествен вид и допълнителни предимства. За разлика от естествените материали, мазилките и боите VISAGE могат да се използват върху различни основи, при всякакви условия и почти без никакви ограничения. Материалите са лесни за употреба и транспортиране. Продуктите VISAGE са много по-практични в сравнение с естествените материали. Мазилките и боите VISAGE са устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия, замърсявания и разпространяване на огън. Продуктите VISAGE са съвместими със системи за топлоизолация и гарантират отлични топлоизолационни качества, дълготрайност и естетичен вид, спрямо индивидуалните изисквания. Боите и мазилките VISAGE са част от система за топлоизолация Ceresit Ceretherm VISAGE.

Повече информация за асортимента на VISAGE: www.ceresit-visage.com/bg/

Може да харесате още...