Hewi – обков за защита при пожар

Hewi

При планирането и оборудването на обществени сгради безопасността на хората е важен аспект. Евакуационните пътища трябва да се намират интуитивно, а вратите за бягство трябва да се отварят лесно, особено в опасни ситуации. Противопожарните гарнитури са гаранция, че вратите могат да бъдат отворени при спешни случаи. Hewi предлага противопожарни гарнитури в различни системи, които не само осигуряват достъп до вратата, но и поставят акценти в стаята с различни цветове и повърхности.

Противопожарните гарнитури от System 111 се предлагат във високо гланцов и матов полиамид, както и в неръждаема стомана с матово покритие. 16-те налични цвята на Hewi съдържат сигнални цветове, които правят бравата по-видима в ситуации на паника и помагат за бързото напускане на помещението. Обков за рамка на врати, комплекти за смяна и паник-щанги също се предлагат от Hewi с противопожарна защита.

Монтажът на врата Hewi в рамка от System 162 се предлага в матово бяло и сиво, както и в черно. Това матово покритие има топъл ефект и създава приятна атмосфера. Предлагат се и обменни комплекти с противопожарна защита.

Hewi

Противопожарните гарнитури Hewi са предназначени за търговския сектор. Микробите и бактериите са важен въпрос, особено в болниците и институциите за възрастни хора. За да се предотврати разпространението, комплектът Hewi active+ противопожарна защита предлага плюс в хигиената. Състои се от антимикробно микросребро, което значително намалява броя на микробите по повърхността на продукта между циклите на почистване и дезинфекция. В рамките на 24 часа се извършва непрекъснато редуциране на нежеланите микроби по повърхността на продуктите до 99,9%. Това значително намалява риска от предаване на патогени и ефективно поддържа хигиената.

Може да харесате още...