Хьорман за пореден път изрази вярата си в кампанията на българските национали за UEFA EURO 2012

„Футболът е позитивна игра за удоволствие на зрителя”, каза треньорът на националния отбор по футбол Лотар Матеус ден преди решаващата квалификационна среща в София с отбора на Швейцария за Евро’2012. Предстоящият мач бе повод за първата неформална среща на треньора на националите с журналисти и приятели на футбола от партньорския „тим” на Хьорман, състояла се сред релаксиращата обстановка на открито край езерото на хотел Риу Правец Ризорт. С оптимистично настроение и вяра в успеха на отбора ни протече организираната работна закуска, в която треньорът на националите ни направи преценка за състоянието на българския тим и футбола като цяло, като открито изрази желанието си да допринесе за бъдещето на младите талантливи играчи.

От своя дългогодишен опит като футболист и треньор, г-н Матеус определи като приоритет обединените усилия на спонсорите и федерацията в полза на позитивното бъдеще на футбола като игра.

„Важно е националната федерация и футболните клубове да следват една и съща линия на развитие, като същевременно двете страни работят в сътрудничество и със спонсорите. Радостното е, че имаме финансов партньор като Хьорман и ще се опитаме чрез добрите резултати да заздравим това сътрудничество и в бъдеще”.

 „Познавам Хьорман като производител от много време и когато човек прибегне до услугите й като фирма, със сигурност залага на високото качество”, допълни треньорът.

От своя страна мениджърът на Хьорман България Борис Главчовски сподели колко е важен напредъкът на футбола за нас като българи.

С тази среща водещият европейски производител на врати за дома и индустрията – Хьорман за пореден път изрази вярата си в кампанията на българските национали за UEFA EURO 2012.

Може да харесате още...