Hörmann организира събитието „Дни на иновациите“ в различните си локации

Hörmann

В рамките на събитието „Дни на иновациите при Hörmann 2021“, което се провежда в търговските представителства на Hörmann, компанията представя всички продуктови иновации.

Обикновено компания Hörmann представя продуктовите си иновации в областта на вратите за дома и индустрията, както и на системите за контрол на достъпа на всеки две години, в рамките на изложението „BAU“ в Мюнхен.  През 2021 г. изложението не се проведе в обичайния формат поради пандемията от коронавирус, но въпреки това семейната компания представя множество новости, като за целта е разработила собствена концепция.

Просторните помещения в различните локации на Hörmann, като например Hörmann Forum и множеството търговски представителства, разполагащи със собствен шоурум, между които и „Хьорман България“, позволяват провеждането на отделно събитиe. За част от представителствата, където не е възможно провеждане на мероприятието на място, като алтернатива се предлага онлайн концепция. На специално създаден уебсайт търговските партньори могат да се информират за всички новости посредством текстове, снимки и видеа.

Чрез събитието „Дни на иновациите“ Hörmann цели, въпреки ситуацията да предостави на партньорите си обширна информация за успешен старт на новата търговска година, както и да предложи платформа за възможно най-добър обмен на информация помежду им.

Hörmann

С годишната кампания за насърчаване на продажбите партньорите на Hörmann могат да предложат на клиентите си висококачествени врати на атрактивни цени.

Hörmann представя близо 50 нови и усъвършенствани продукти. По думите на производителя, от решаващо значение при разработките е било разширяването на наличния асортимент така, че продуктите да станат още по-елегантни, многофункционални и бързи. Това проличава в частност при индустриалните врати: На фокус тук са бързината, интелигентната техническа поддръжка и безопасността. Вратите за частния сектор се предлагат с нови, елегантни дизайни. Към това Hörmann залага също на голямо разнообразие и при вратите за строителството на обекти, което да предложи подходящата врата за всяко изискване. Иновациите се допълват и от разширяване на предлагането в сравнително новата продуктова гама от системи за контрол на достъпа.

С „Дните на иновациите“ производителят представя и  новата годишна кампания за насърчаване на продажбите. В нея Hörmann предлага висококачествени гаражни, входни и интериорни врати и интересни допълнителни пакети на преференциални цени.

В „Хьорман България“ продуктовите иновации вече бяха представени на търговските партньори в рамките на организираните „Дни на иновациите при Hörmann“. Освен обширна подробна презентация на новостите, беше планирана и обиколка на изложбените зали, в рамките на която бяха представени новостите.

Може да харесате още...