Hörmann спечели BaustoffMarkt Oskar 2021

Hörmann

Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann) (вдясно), съдружник с неограничена отговорност от Групата Hörmann и Аксел Бекер (Axel Becker) (вляво), Управител Продажби и международен маркетинг, са изключително щастливи от спечелването на тазгодишната награда BaustoffMarkt Oskar.

В рамките на дигитално мероприятие от 14-ти октомври 2021 г. компанията Hörmann беше отличена като победител на тазгодишната награда BaustoffMarkt Oskar. По този начин компанията e отличена за специалното си сътрудничество със специализирания сектор за търговия със строителни материали.

Наградата BaustoffMarkt Oskar се връчва от 1982 г. от специализираното списание BaustoffMarkt на компании от строителния бранш. Наградата BaustoffMarkt Oskar се присъждана на всеки две години от специализирания сектор за търговия със строителни материали на промишлено предприятие, успяло по най-добрия начин да устнови делови отношения на основата на равнопоставеност и да поддържа по специален начин тази концепция за партньорство. На 14-ти октомври 2021 г. на компанията Hörmann беше присъдена 20-та по ред награда BaustoffMarkt Oskar.

Решаващи за избора са не само критерии като маркетинговата подкрепа на продажбите или разработката на иновационни продукти, но най-вече служителите, които стоят зад компанията. Преди всичко става въпрос за оценката на едно изключително сътрудничество, основано на партньорство.

„Много сме щастливи с това отличие и сме горди, че спечелихме най-важната награда за немската строителна индустрия. Тази награда е заслуга преди всичко на нашите сътрудници по продажбите, които са свършили отлична работа през годините“, казва Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann), съдружник с неограничена отговорност в групата Hörmann.

Аксел Бекер (Axel Becker), управител „Продажби и международен маркетинг“ към Hörmann, благодари на търговските партньори за избора: „Оценката на нашите дистрибутори на строителни материали е важна за нас. Сърдечно благодарим на всички, които ни избраха. Уверяваме Ви, че и занапред ще продължим да работим съвместно с Вас на базата на партньорство и ще Ви подкрепяме по възможно най-добрия начин при продажбата на нашите продукти“.

Производителят на врати Hörmann се опитва да бъде близо до пазара и до своите търговски партньори, като им предлага и широка гама от курсове за обучение и комплексни маркетингови мерки за подпомагане на продажбите.

Hörmann

Наградата BaustoffMarkt Oskar се присъждана на всеки две години от специализирания сектор за търговия със строителни материали на промишлено предприятие, успяло по най-добрия начин да установи делови отношения на основата на равнопоставеност и да поддържа по специален начин тази концепция за партньорство.

За Hörmann: 

Групата Hörmann е производител № 1 в Европа на врати за дома и индустрията. Повече от 6000 служители в 38 специализирани завода в Европа, Северна Америка и Азия разработват и произвеждат висококачествени врати, каси, задвижвания и системи за контрол на достъпа за приложение в частни и индустриални имоти.

Седалището на представената по целия свят група Hörmann е в малкия град Щайнхаген (Steinhagen) до Билефелд (Bielefeld). През последните години семейната компания достигна годишен оборот от над 1 млрд. евро.

Може да харесате още...