HPL компакт ламинат плоскости за фасади и интериори

FunderMax

Независимо дали става въпрос за фасади и интериори или мебели и обзавеждане, FunderMax винаги се намира на границата между идеите и материалите. Световният лидер на пазара с иновативен компакт ламинат перфектно разбира архитектите, дизайнерите и проектантите, както и най-важните хора, а именно клиентите. Австрийският производител разработва и създава продукти, които са с внедрени технологии от ново поколение, несравними свойства и забележителни характеристики. Историята на FunderMax е изпълнена с редица успехи и постижения. Тя разказва за живота в съвършенство, обичта към дизайна и уважението към индивидуалността. Към момента декорите са над 358: интериорни – 190, екстериорни – 168, а дървесните декори са тези, които правят продуктите на FunderMax незаменими.

FunderMax
FunderMax

Компакт ламинат плоскости за фасади

HPL Max Compact Exterior плоскостите са подходящи за инсталиране като дълготрайна облицовка на фасади. Защитени са с UV покритие, което ги прави устойчиви на атмосферните влияния. Продуктът не променя своите цветове и характеристики. Стандартните плоскости за екстериорна употреба притежават клас на горимост EUROCLASS B–s2, d0 в съответствие с EN 13501-1. Предлагат се в огромна гама от декори, цветове и размери. С Individualdecor на FunderMax можете да създадете индивидуален дизайн върху фасадата.

FunderMax

Компакт ламинат плоскости за интериори и обзавеждане

HPL Max Compact Interior плоскостите намират приложение за изработка на мебели и пейки, както и за монтиране като преграда в санитарни помещения. Благодарение на специалните повърхности могат да се постигнат множество висококачествени решения. Повърхността Aptico е специално разработена да не задържа следи от пръстови отпечатъци, което я прави подходяща за врати. За хармонични интериорни решения има възможност за бяла сърцевина, с помощта на която продуктът запазва своите характеристики, но визията му е подобрена.

FunderMax

Продуктова гама на FunderMax в България

Оторизиран дистрибутор на FunderMax за България е компанията Conforma, която е специализирала дейността си в проектирането и доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с висок клас продукти. Екипът на Conforma разполага с повече от 16 години опит и ще ви предложи технически решения, които са свързани с всички проектни и монтажни дейности. През годините брандът е взел участие в реализирането на редица проекти в цяла България.

Може да харесате още...