HydroGuard – сигурната хидробариера

Независимо дали са причинени от природно бедствие или избиване на водопровод, наводненията могат да бъдат опустошителни за вашия дом. За съжаление, много собственици на жилища са зле подготвени за покачващите се води, поради високите разходи за бариери и неудобството от поставянето на чували с пясък. Ето защо Hannes Floto, два пъти жертва на наводнения, в партньорство с дизайнери измислят HydroGuard, прост и ефективен начин за запазване на дома сух при наводнения. Хидробариерата е предназначена за многократна употреба и е лесна за инсталиране. Предпазва от наводнения и може да се регулира, така че да пасне на всички видове каси. Използва сигурни уплътнения, които да защитават от бързотечащата вода.

Hydroguard е първата в света достъпна бариера срещу наводнения, която се побира на всяка стандартна врата. HydroGuard гарантира, че всеки ще има достъп до една универсална защита срещу наводнения. Бариера, с която ще защити дома си от наводнение.

В момента решенията от типа на чували с пясък са недостатъчни, тъй като те са тромави, нехигиенично и не са подходящи за многократна употреба. Така че, когато възникне ситуация като наводнение, собствениците на жилища се сблъскват с много неудобства и несигурност. Други видове бариери срещу наводнения са по-скъпи и по-малко приспособими към индивидуалния дом на потребителя.

Защо HydroGuard?

При сегашните налични възможности е лесно да се почувствате победени, претоварени и разочаровани. Но ако бихте могли да спестите хиляди левове от щети и запазите ценните си вещи и спомени с едно просто решение, не бихте ли го направили? Hydroguard е еднократна инвестиция, която е лесна за употреба и съхранение. И най-важното е, че е ефективна в борбата за запазване на дома сух при наводнения, които стават все по-чести като природни бедствия. Без повече заковаване на дъски или скъпи бариери, без чували с пясък, тромаво натрупани пред покачващата се вълна.

HydroGuard е 100% Уникален

Известни са предизвикателствата пред един дом, когато той може да бъде наводнен.  Проектираното устройство е по-гъвкаво и практично решение срещу наводнения, отколкото всяко друго на пазара в момента и не е необходимо да се съобразява с касата на вратата, поради интелигентната плъзгаща се технология.

Дали е дърво или ПВЦ вратата, HydroGuard ще се побере във всяка каса, за да създаде бариера срещу нарастващите води. Устройството създава запечатана бариера пред вратата ви и ще ви позволи да се сбогувате с чувалите пясък или други бариери, които са по-скъпи и направени само за конкретните размери на вратите.

Други производители използват до 6 различни размера за покриване на ширината на касата, докато HydroGuard има само един. Това, което различава HydroGuard от останалите е нейната интелигентна плъзгаща система, която се нагажда към всяка врата и може да се монтира сигурно за секунди и размерът – подходящ за всички размери каси.

Защо HydroGuard е по-добър от останалите?

Хидробариерата HydroGuard използва иновативна технология, която осигурява на собствениците на жилища функции, дълго време пренебрегвани. Ключовите характеристики са:
– компактен и лесен за инсталиране;
– регулируем;
– за многократна употреба;
– достъпен;
– лесен за съхранение.

Компактна и лесна за инсталиране: HydroGuard е проектирана така, че да може лесно да бъде инсталиран за минута – просто извадете от кутията, разширете, за да се побере в рамката на вратата и го заключете към нея. За разлика от много други продукти, HydroGuard няма да изисква от вас да правите промени в своя имот. HydroGuard приляга сигурно към рамката на вратата и не може да бъде отстранен, ако тя е затворена.

Регулируем: Това, което прави HydroGuard изцяло уникална система, е  интелигентното приплъзване, което и позволява да се побере във всяка стандартна врата и да създаде бариера срещу нарастващите води. Първокласни материали и здрав дизайн осигуряват сигурно уплътнение срещу бързо течащата вода и отломките в нея.

За многократна употреба: Наводненията стават все по-чести. Вместо да се налагат многократни инвестиции в собствени мерки за предотвратяването им, HydroGuard може лесно да се съхранява и бързо инсталира при опасност от наводнение. Торбите с пясък, макар и евтини, не са за многократна употреба, не са ефективни и не могат лесно да се нахвърлят бързо в случай на наводнение.

Достъпна: Започвайки от 460 лв, HydroGuard предлага всичко свързано с предпазването от наводнения на приемлива цена. Не забравяйте, че дори малкото покачване на водата в един дом може да коства хиляди левове щети. Инвестирането в няколко хидробариери HydroGuard си струва, ако човек може да си го позволи.

Лесна за съхранение: С плъзгащите си способности HydroGuard може да се съхранява дори и на малки места.

Историята на HydroGuard

Човек не се събужда една сутрин и просто хей-така започва да произвежда такава бариера. Неотдавна, Hannes е жертва на опустошителни наводнения, които повреждат цялата му собственост и унищожават много ценни и скъпоценни за него вещи. Когато водата намалява, той се отдава на мерките, които той може да вземе, за да предотврати тази ситуация отново. За негов ужас, не намира решение, подходящо за неговите изисквания. И така, когато дъждовете отново започват само няколко месеца по-късно, Hannes прави всичко възможно, като разполага чували с пясък и премества мебелите си, но без резултат. Той има нещастието да бъде наводнен не един, а два пъти.

Hannes гледал със съпричастност и чувство на неудовлетвореност, когато наводненията продължавали да са водещи по новините във Великобритания, опустошавали домове и унищожавали имущество. Чувствайки, че не е имал подходящо решение да помогне както на себе си, така и на другите да защитят домовете си, той решава, че ще извърви пътя към създаването на една своя концепция. Прекарани са безброй часове в разработването на идеята… И така се ражда HydroGuard.

Често задавани въпроси

С какво уплътнявате бариерата?

Ние запечатваме с дебели неопренови уплътнения към рамката на вратата, перваза или пода. HydroGuard е специално предназначена за покриване на износените повърхности, пукнатините и фугите.

Как запечатвате?

Уплътненията лягат върху повърхността на рамката на вратата в зависимост от вида й, пода, прагове или долната част на касата, а при ПВЦ врати HydroGuard се обръща. Критичните точки, като ъглите например, са изработени от специални пломби, за да прилегнат. По време на инсталацията се прилага лек натиск отгоре, докато HydroGuard напасне към рамката, а всичко останало се извършва от скобите и уплътненията.

Защо HydroGuard е с такава височина? Какво ще кажете за по-високите води?

Височината на HydroGuard е предназначена да предотврати навлизането на вода при повечето случаи на наводнения и е в съответствие с изискванията на британските стандарти. С HydroGuard все още можете да използвате вратата и да изчакате помощ или евентуална евакуация. Освен това, в зависимост от спецификацията на вашата сграда, високото налягане на водата може да повлияе върху структурната цялост на постройката. В случай на по-висока вода и по-катастрофално наводнение, HydroGuard действа като чудесен начин за печелене на време, през което можете да спасите всички ваши ценности на по-високо място.

Може да харесате още...