„ИГ Пасивни сгради България” организира семинари

„ИГ Пасивни сгради България” организира семинари за пасивни сгради в Пловдив, Бургас и Варна, които ще се проведат съответно на 14, 15 и 16 септември 2011 г.

Имат ли почва пасивните сгради у нас и с какво се отличава концепцията от останалите ниско-енергийни сгради?. Какви са най-честите заблуди сред професионалистите и крайните клиенти, по отношение на стандарта? Може ли с пасивна сграда да се отговори на Евпроейските изисквания 20/20/20?

Това са част от въпросите, с които лектори специалисти в областта на проучването, проектирането и строителството на пасивни сгради ще запознаят публиката на разбираем език с богато илюстрирани примери от практиката.

Целта на събитията е въвеждане в темата за пасивните сгради, като целевите групи са проектанти, производители и търговци на строителни материали,  компоненти и системи, представители на държавните и общинските власти, неправителствени организации и крайни клиенти.

Всеки от семинарите ще се проведе в рамките на 3 часа под формата на специализирани лекции.
 
Предварителна програма

Теми на семинара и лектори:

Висок комфорт и независимост със стандарта пасивна сграда – основни принципи
лектор: арх. Георги Николов, ИГ ПСБ

Вентилация при пасивните сгради
лектор: инж. Захари Божилов, ИГ ПСБ

Колко струва пасивната сграда?
лектор:  инж. Стефан Антонов, ИГ ПСБ
 
Продукти за пасивни сгради
     
Точния час и място на провеждане на събитията ще бъдат уточнени допълнително. За да получите тази и друга актуална информация за семинарите моля да заявите участие като ни пишете на info@passive.bg.

Може да харесате още...