Инаутик стартира новата си интернет страница на български език – www.inoutic.bg

Inoutic (Инаутик) е един от водещите производители на профилни системи за прозорци и врати на световния пазар и има 50-годишен опит в бранша. На българския пазар профилните системи на Inoutic се разпознават и под старото им име Thyssen. Като дъщерно предприятие на Deceuninck Group, Inoutic разполага с международна мрежа от ресурсно и сервизно обслужване. С дейността си предприятието покрива цялостния процес на производство на PVC системи за прозорци и врати – от идеята, през разработката и екструдирането до постоянното развитие и облагородяване. Inoutic предлага на българския пазар профили за производството на PVC прозорци, врати, ролетни щори, зимни градини и др.

В България фирмата присъства на пазара от 1995г. основно чрез дистрибуторите – Хил АД www.hil.bg и Булко Комерс ООД www.bulco.bg.

От скоро клиентите на Инаутик могат да използват новата интернет страница на компанията, преведена на български език – www.inoutic.bg!

На нея може да намерите много полезна информация за профилните системи на Инаутик – Германия – Arcade, Elite, E-forte. Специално внимание е обърнато и на уникалния коефициент на топлопреминаване на системата E forte – 0,95 W/m².

На страницата на Инаутик е качена доста подробна и интересна информация за клиентите, които желаят да подменят своите прозорци. В раздела “Съвети за покупка на прозорци“ ще откриете отделни секции, посветени на пестенето на енергия, вентилацията, защо да изберем ПВЦ прозорци, както и документи, касаещи ремонта и грижата за прозорците.

Относно пестенето на енергия, вие подробно може да прочетете всичко по темата за коефициента на топлопреминаване – как се изчислява, от какво зависи и какви са желаните стойности на съвременните прозорци.

Когато крайният клиент вземе решение за подмяна на дограмата, той може да разчита на лицензираните производители на Инаутик, които ще намери в раздела “Търсене на специалист“.

Освен че могат да си свалят информационни брошури за всяка една от системите на Инаутик, производителите на дограма могат да намерят на страницата www.inoutic.bg всякаква техническа информация, чертежи, разрези и изображения на профилите.

Помислено е и за архитектите – те могат свободно да си изтеглят приложението IC Project Plan, което съдържа цялата информация за изграждането на професионален архитектурен проект що се отнася до поставянето на прозорци и врати на всяка сграда.

Някои от многобройните възможности на приложението са: изготвяне на графична спецификация на базата на чертеж, генериране на разрези за практически всяка комбинация от профили, 3 – D изображения на разрезите, изчисляване на U коефициент, извеждане на разрезите и начините на монтаж към стената в CAD формат, изготвяне на спецификации, оферти и документи за търгове и др.

В унисон с цялостната си стратегия за развитие, Инаутик – Германия предоставя на българските клиенти и производители възможността за свободен достъп до техническата, маркетинговата и технологичната информация, относно произвежданите в Боген системи за врати и прозорци. Всичко това може да бъде намерено и свалено на български език единствено на www.inoutic.bg!

Може да харесате още...