Индустриална секционна врата Parcel/Parcel Walk от Hörmann

HÖRMANN

Обслужващата платформа позволява лесно качване до нивото на товарната площ на камиона

Куриерските фирми имат специфични изисквания към вратите в товаро-разтоварните си пунктове,  където от една страна се товарят и разтоварват камиони и контейнери за превози из цялата страна, а от друга страна – бусове за доставка на пакетни пратки. За специално приложение в тези пунктове Hörmann разработи делима индустриална врата за едновременна обработка на камиони и бусове в рамките на един товаро-разтоварен пункт.

За да бъде подходяща и в двата случая, индустриалната секционна врата Parcel Walk е оборудвана с обслужваща платформа, посредством която при товарене/разтоварване на камиони и контейнери ламелният цокъл се отделя от вратата като се отваря само нейната горна част – ламелният цокъл и обслужващата платформа остават на пода при отворена врата. Благодарение на обслужващата платформа се осигурява лесно влизане в камиона или контейнера с цел товарене/разтоварване.

HÖRMANN

Разделена врата при товарене на камион

За товарене на бусове вратата се отваря изцяло, заедно с ламелния цокъл, при което цокълът и обслужващата платформа застават неподвижно в горната част на отвора на вратата. Бусовете се товарят на нивото на пода на халето.

HÖRMANN

Изцяло отворена врата за бус

Обслужването на вратата е комфортно и безопасно – осъществява се от бутона DTH-R (режим Totmann), а остъкленията осигуряват поглед навън.

Движението на вратата е двойно обезопасено – двата сегмента на вратата се балансират от различни пружини. Ограничението на силите при автоматичното задвижване WA 300 предпазва допълнително от повреди при наличие на евентуални препятствия.

HÖRMANN

Моделът Parcel е без обслужваща платформа.

За контакт и повече информация.

 

Може да харесате още...