Иновации от Bohle на изложението FIT

Bohle

На изложението FIT, немската компания Bohle представи няколко продуктови иновации. Новата система за балюстради VetroMount е специално разработена за нарастващия пазар на жилища, която опростява инсталацията, като елиминира изискването за използване на специализирани инструменти и намалява разходите за фиксиране и монтаж на стъклените прегради.

Bohle

Профилите се предлагат в стандартни дължини от 2,5 м. и 5 м. в горната и страничната опция, като системата VetroMount помества стъкла с дебелина до 21,5 мм. Модулната балюстрадна система с лесна настройка се отличава с иновационен патентован механизъм за стъклопакети и опция за финишно оформяне от неръждаема стомана.

Bohle

Новата вътрешна система за плъзгащи се врати на MasterTrack може също така лесно и бързо да се монтира, като се следват прости инструкции и не се изисква специална обработка на стъклото за инсталиране.

Bohle

Новата алуминиева панта Aqua Light също е проектирана така, че да бъде лесна за поставяне и не изисква обработка на стъклото на място. Предлага се в черно, анодиран вариант и полиран анодиран вариант. Пантата поема тегло до 35 кг. и ширина на вратата до 800 мм.

За повече информация: Bohle

Може да харесате още...