Иновативен крепеж за прозорци и врати от Rapierstar

Rapierstar

С новия винт LFG с нисък профил от специалиста в областта Rapierstar, се представя иновативно решение за монтажа на врати и прозорци. След цялостно 12-месечно тестване с няколко основни производители и дистрибутори в сектора за остъкляване в Обединеното кралство, Rapierstar създава нисък профил и по-широка глава на крепежа, която е специално разработена за закрепване на фрикционните стойки към PVC-U рамки.

Rapierstar

При определени обстоятелства, например, когато крепежът за задържане не е поставен при точните 90 градуса се получава леко разместване на винта, което повлиява на безпроблемната работа на системата. Така честото движение на отваряне и затваряне с течение на времето ще отстрани защитното покритие на винта от въглеродна стомана, което потенциално ще причини преждевременна корозия, а самата панта и отварящите се крила ще се разхлабят.

Чрез конструирането на крепежни елементи с глава с по-нисък профил, което е постигнато, без да се компрометират техническите му характеристики, сега компанията предлага на производителите друга опция за премахване на риска от щети върху системата. Крепежът LFG е произведен от неръждаема стомана (клас 302) за осигуряване на повишена устойчивост на корозия, с гарантиран живот от поне 25 години.

За повече информация: Rapierstar

Може да харесате още...