Иновативна система за навес Swisspacer

La Pensilina

Montane Projects e компания, специализирана в проектирането, производството и доставката на алуминиеви прозорци, сгъваеми плъзгащи се врати, врати и завеси. Наскоро тя достави и монтира навеси в шест жилищни блока в Blythe Valley Park в околностите на Солихул.

Навесите трябваше да бъдат достатъчно големи, за да подслонят хората, влизащи и излизащи от сградите, както и да осигуряват покритие над достъпа и входа на сградата. Montane Projects се пребори и намери система, която е достатъчно здрава, за да издържи теглото на стъклото.

La Pensilina се оказа перфектното решение. Swisspacer предостави бърза и ефективна услуга, отговори на изискванията за размера на проекта, устойчива е на атмосферни влияния и остава стабилно фиксирана.

Адриан Локър, собственик на Montane Projects, казва: „Дизайнът е опростен, модерен, с минимални количества материал. Той е тънък и лесен за инсталиране и за разлика от други продукти не се нуждае от трудоемка поддръжка. Клиентът е много доволен от резултата. Определено ще използваме La Pensilina занапред и ще го добавим към нашето портфолио. Това е страхотен съвременен продукт, който се представя добре и отговаря на много изисквания.“

La Pensilina

Стилният и минималистичен дизайн на системата, както и липсата на видими винтове, придават на навеса изчистен вид и създават „плаващ“ ефект. La Pensilina е достатъчно здрава, за да понесе разпределен товар от 350 кг/м2, без да се счупи. Swisspacer е добре известен и с производството на гама от високоефективни в различни цветове „Топъл край“дистанционери за стъклопакети, които са предназначени да намалят топлинните загуби в стъклопакетите и да подобрят енергийните характеристики на прозорците и комфорта на обитателите в жилищата.

Джон Купър, търговски директор в Swisspacer, казва: „Радваме се да чуем такива положителни отзиви от нашите клиенти и че продуктът La Pensilina успя да изпълни изискванията за този проект в сърцето на Уест Мидландс.

„Системата може лесно да се монтира към входни врати или плъзгащи се вътрешни врати, а нейният уникален и лесен за поддръжка дизайн е насочен към външна употреба. La Pensilina е идеална за жилищни сгради и се надяваме да го използваме в много повече домове през следващите месеци и години.“

Може да харесате още...