Иновативна технология за свързване на профили за врати от ProVia

ProVia

Иновативната технология за свързване на профилите от компанията ProVia създава права и чиста линия на шева, като същевременно елиминира процесите на вторично почистване и обработка. Иновативната технология FineLine ™, която произвежда права, чиста линия за шева по ъглите на профилите на вратите осигурява подобрено прилепване и финиш, както и безкомпромисен, професионален външен вид на готовия продукт.

ProVia

След няколко години на развитие, ProVia е първият производител на строителни продукти, който въвежда тази нова технология за шевовете на пазара в САЩ. Вратите, произведени с технологията FineLine, отговарят или надхвърлят всички индустриални изисквания за здравина и издръжливост и имат чист, безшевен завършен вид.

ProVia

В САЩ повечето производители използват традиционен заваръчен процес, за да се съединят ъглите на вратите. Този процес създава широка фуга, която трябва да се почисти и обработи. Новата FineLine технология на ProVia подобрява естетиката на готовия ъгъл без тези вторични процеси, което води до чист, професионален вид и осигурява най-висок стандарт на изработка и качество на вратите.

За повече информация: ProVia

Може да харесате още...