Иновативни, елегантни и практични автоматични врати за всеки интериор

dorion

Интериорните автоматични врати набират все по-широка популярност. Тази тенденция се дължи на функционалността и практичността им, както и на усъвършенствания и елегантен дизайн на моделите, които намират приложение във всеки архитектурен проект. Интериорните автоматични врати могат да накарат помещението да изглежда по нов, съвременен и различен начин. Днес ще ви представим асистента за автоматизиране на интериорни врати Porteo и CS 80 Magneo – автоматично отваряне и затваряне на плъзгащи се врати, които са произведени от водещата марка в световен мащаб Dormakaba.

Асистент за автоматизиране на интериорни врати – Porteo

Спомагателен механизъм за отваряне и затваряне на врати на панти, който е проектиран в естетика на Contour Design. Porteo на Dormakaba предоставя иновативен и удобен начин за отваряне и затваряне на врати без никакво усилие. Изключително подходящ е за вътрешни врати, които имат за цел да осигурят удобство и комфорт на всички потребители. Асистентът за автоматизиране на интериорни врати може значително да намали силата, която е необходима за отваряне на вратата в режим Power-Assist, така че вратата да може лесно да се отвори ръчно. В допълнение, вратата може да се отвори и автоматично чрез бутон или дистанционно управление. Това прави живота по-удобен и хигиеничен. Сертификацията на продукта е по ISO 9001.

magneo

Автоматично отваряне и затваряне на плъзгащи се врати – CS 80 Magneo

Механизмът за автоматично отваряне и затваряне на плъзгащи се врати CS 80 Magneo на Dormakaba се отличава с невероятното си удобство и с уникален принцип на работа. Вратата се задвижва с електромагнитна (безконтактна) напречна вълна, която е генерирана от правотоков двигател. Това дава на CS 80 Magneo две изключителни предимства – ненадмината надеждност и почти безшумна работа.

Иновативният магнитен оператор CS 80 Magneo може да бъде използван и за двукрили врати. Двете плъзгащи се врати имат еднакви функционалности и монтаж. Всички познати опции на продукта, прилагани в единични врати, могат да бъдат намерени и при двойните врати. Компактният и модерен дизайн на системата лесно се интегрира както в офис пространства, така и в домашни интериори. Може да се използват стъклени и дървени врати. CS 80 Magneo се предлага със следните стандартни функции: автоматично отваряне чрез детектор за движение, ръчно отваряне на вратите или чрез използване на бутон.

magneo magneo

Сертифициран бизнес партньор на Dormakaba е Dorion – инженерингова и търговска компания, която предлага цялостни решения в областта на офис преградните стени, автоматизираните входни решения, стъклените парапети, външните и вътрешни ламелни и роло щори, входните и оградни решения за дома и индустрията.

Може да харесате още...