Иновативни модулни прозорци

windowment

Новите модулни системи за прозорци от немската компания Beck+Heun могат се инсталират още по време на фазата на грубото строителство на сградата. След полагане на основите на строежа, обичайно на строителната площадка има на разположение кранове. С тяхна помощ модулната прозоречна система просто се поставя на място и се огражда със стена. Това означава, че прозорецът е неразделна част от външната стена още преди да се изгради първият таван.

windowment

Прозорецът може да се положи и непосредствено преди изграждане на тавана, когато вече са готови страничните стени. В този случай, отново с помощта на кран, модулът се поставя на място, след което се изгражда таванът. Стабилната конструкция на цялостната система осигурява удобен пренос и монтаж на модула. Разбира се, системата може да се интегрира и във вече изградени помещения.

windowment

Модулната система WINDOWMENT включва, в допълнение към дограмата, също така и сенници, прозорец, первази на прозорците и изолация. Сглобяемата комбинация се доставя като затворена единица и се монтира в едно действие. Така, особено при изграждане на нови сгради WINDOWMENT спестява много ресурси от гледна точка на доставка, транспорт и последващ монтаж, защото цялата система може да бъде вградена директно и незабавно във външната стена – като голям строителен блок.

windowment

Ролетни или външни щори са интегрирани в универсалния изолационен пакет на модула, включително задвижващата технология и завесите. Изолационните покрития са готови да бъдат боядисани или облицовани с тапети. Системата включва още и топлоизолиран перваз или свързващ елемент за замазка.

windowment

Всяка цялостна система се съхранява в опаковка и остава защитена до полагането на мазилка, което предоставя безопасно съхранение и лесно транспортиране на модулите до финалния етап.

За повече информация: Beck+Heun

Може да харесате още...